Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Гепар гель 120 мл

Код: 14902
Гепар гель 120 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания печени и желчных путей

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Мягкие внутрь

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Гепар гель 120 мл

Состав

Гель харчовий «Гепар » - це ефективна комбінація рослинних екстрактів гепатопротекторної дії і вітамінів групи В, що разом сприяють відновленню функції печінки і жовчного міхура.

Екстракт розторопші плямистої містить силімарин - групу флавоноїдних сполук, включаючи силібінін, силиданин і силікристин. Силімарин захищає гепатоцити від дії гепатотоксичних агентів, попереджає деструкцію клітинних мембран. Поліпшує клітинний метаболізм, має гепатопротекторну дію при гострих і хронічних інтоксикаціях та антиоксидантну дію за рахунок зв'язування вільних радикалів в тканині печінки, має мембраностабілізуючою активністю, стимулює синтез білка, сприяє регенерації гепатоцитів.

Екстракт солодки чинить спазмолітичну, протизапальну, детоксикаційну дії.

Екстракт фенхелю ефективний при здутті живота, спазмах кишечника, покращує відтік жовчі.

Тіаміну гідрохлорид (вітамін В1), піридоксину гідрохлорид (вітамін В6), ціанокобаламін (вітамін В12) - комплекс вітамінів групи В відіграє важливу роль в обміні речовин в організмі. Доведено їх захисний вплив на печінку шляхом впливу на ферменти, що беруть участь у білковому і вуглеводному обміні. Вітаміни прискорюють процеси відновлення ураженої печінкової паренхіми, покращує дезінтоксикаційну функцію печінки. Крім того, при захворюваннях печінки вміст вітамінів групи В в організмі різко знижується, а гель допомагає зменшити цей дефіцит.

Вітамін С сприяє підвищенню опірності організму до інфекцій та несприятливого впливу навколишнього середовища , поліпшує загальне самопочуття, апетит , сприяє нормалізації сну , бере участь в регенерації тканин , регуляції проникності капілярів , у синтезі ліпідів та білків , процесах клітинного дихання , окисно-відновних процесах , метаболізмі вуглеводів , тирозину, заліза , зсіданні крові , утворенні стероїдних гормонів , колагену , має антиоксидантні та радіопротекторні властивості, стимулює кровотворення.

Показания

Рекомендований для профілактики та в складі комплексної терапії :

функціональних розладів жовчного міхура,

постхолецистектомічний синдром,

хронічного гепатиту і токсичних уражень печінки (у т. ч. в результаті дії алкоголю, лікарських препаратів),

дистрофії і жирової інфільтрації печінки.

Условия хранения

гель 120 мл

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Гепар гель 120 мл

По этому товару ещё нет отзывов