Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Гепарин С Бадягой Профи Фарм гель туба 50 мл

Код: 81947
Гепарин С Бадягой Профи Фарм гель туба 50 мл
Цена от 141.53 до 150.10 грн

Наличие в 1089 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

варикозное расширение вен

Область применения

Флебология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Гепарин С Бадягой Профи Фарм гель туба 50 мл

Состав

Опис

Гарні ноги зі здоровими судинами — ознака здоров'я венозної системи. На жаль, варикозна хвороба різного ступеня зустрічається у 60% людей, яким доводиться подовгу стояти, у 30% тих, хто проводить робочий день, сидячи за столом, і лише у 5% тих, хто веде активний образ життя. Первинна варикозна хвороба пов’язана зі слабкістю або функціональним порушенням венозної стінки. Сприяє розвитку захворювання вагітність, носіння взуття на підборах, тривале перебування у вертикальному стані, вроджена слабкість сполучної тканини. Вторинна варикозна хвороба виникає внаслідок порушення венозного відтоку, наприклад, при посттромбофлебітичному синдромі, порушеннях роботи клапанів глибоких вен, травмах.

Пропонуємо засіб, який зміцнить стінки судин, зніме запалення і нормалізує кровообіг.

Гель «Гепарин з бодягою» - прямий антикоагулянт для зовнішнього застосування. Має антикоагулянтну, протизапальну, протинабрякову та анальгезуючу дії. Запобігає утворенню тромбів, покращує мікроциркуляцію й активізує тканинний обмін, прискорює процеси розсмоктування гематом.

Гель призначений для зменшення ризику утворення закупорки у змінених венах, нормалізації кровообігу в дрібних судинах. У складі цього засобу вдало поєднуються гепарин, екстракти бодяги, кінського каштану та арніки, олія кипарису. Завдяки своїй структурі гель швидко всмоктується у шкіру і не залишає жирних плям.

Гепарин 1000 МО є антикоагулянтом прямої дії; він блокує біосинтез тромбіну, гальмує утворення фібрину з фібриногену, зменшує агрегацію тромбоцитів і пригнічує активність гіалуронідази. При місцевому (зовнішньому) застосуванні гепарин, що поступово звільняється, має антитромботичну, антикоагулянтну, протинабрякову і помірну протизапальну дію. Сприяє розсмоктуванню вже існуючих і запобігає утворенню нових тромбів. Покращує мікроциркуляцію і активізує тканинний обмін, завдяки цьому прискорює процеси розсмоктування гематом, тромбів і зменшення набряклості тканин.

Екстракт кінського каштану – венотонізуючий засіб рослинного походження для місцевого та системного застосування при порушеннях венозного кровообігу і, перш за все, при венозній недостатності. Дія екстракту кінського каштану пов’язана з наявністю в ньому флавонового глікозиду ескуліну і сапоніну есцину. Ескулін зменшує проникність капілярів, стимулює антитромбозну активність сироватки крові, збільшує вироблення антитромбіну в системі судин, посилює кровонаповнення вен, особливо якщо в них є патологічні зміни. Есцин має виражену капіляропротекторну активність і протизапальну дію.

Екстракт арніки стимулює кровообіг у шкірі, активізує тканинне дихання. Має протизапальні властивості. Глікозиди, що входять до складу екстракту, забезпечують заспокійливу і знеболюючу дію.

Екстракт бодяги має протизапальну і протинабрякову дію, послаблює місцевий біль.

Олія кипарису знімає втому, бореться з набряклістю, сприяє усуненню капілярного малюнка.

Властивості гелю «Гепарин з бодягою»:

  • має антитромботичну , антикоагулянтну, протинабрякову і протизапальну дію;
  • нормалізує кровообіг у венах та дрібних судинах;
  • активізує тканинне дихання;
  • попереджає утворення нових тромбів.

Показания

Гель «Гепарин з бодягою» рекомендовано застосовувати при:

  • варикозному розширенні вен;
  • тромбофлебітах;
  • тромбозах;
  • венозній недостатності;
  • виразках гомілки при місцевому порушенні кровообігу;
  • спортивних травмах;
  • місцевих запальних (неінфекційних) процесах шкіри і м’яких тканин.

Використовуйте Гель «Гепарин з бодягою» і забудьте про неприємні відчуття в ногах!

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів. За появи алергічних реакцій необхідно припинити застосування і проконсуль­туватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

Нанести тонким шаром і обережно розподілити гель на ураженій ділянці шкіри 1-3 рази на добу. Тривалість курсу 2-4 тижні. Після нанесення гелю ретельно вимити руки. Необхідно уникати потрапляння гелю на відкриті рани, в очі та інші слизові оболонки.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в сухому місці за температури від 0°С до + 25°С. В недоступному для дітей місці.

Термін придатності

24 місяці

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Гепарин С Бадягой Профи Фарм гель туба 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов