Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Гепаризин PLC капсулы №30

Код: 70271
Гепаризин PLC капсулы №30
Цена от 528.53 до 790.70 грн

Наличие в 1077 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания печени и желчных путей

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Гепаризин PLC капсулы №30

Состав

1 капсула містить: основні речовини: гліциризин - 50 mg (мг); гліцин - 50 mg (мг); DL-метионін - 50 mg (мг); фосфоліпіди - 217 мг, що еквівалентно 65 мг фосфатидилхоліну.

Властивості

Фосфоліпіди, що містяться в ГЕПАРІЗІН® PLС, за своєю хімічною структурою подібні до ендогенних фосфоліпідів, але набагато перевершують їх за рахунок високого вмісту поліненасичених (ессенціальних) жирних кислот. Ці високоенергетичні молекули вбудовуються переважно у структури клітинних мембран і сприяють відновленню пошкоджених тканин печінки. Фосфоліпіди впливають на порушений ліпідний метаболізм шляхом регуляції метаболізму ліпопротеїнів, в результаті чого нейтральні жири і ХС перетворюються у форми, придатні для транспортування. При виведенні фосфоліпідів через жовчовивідні шляхи літогенний індекс знижується, і відбувається стабілізація жовчі.

Фосфоліпіди також покращують ліпофільні властивості гліцирризинової кислоти, збільшуючи інтенсивність і швидкість її всмоктування більш ніж в 2 рази.

Показания

За рекомендацією лікаря як додаткове джерело незамінної сірковмісної амінокислоти - метионіну і природних біологічно активних компонентів:

Гліцину - замінної амінокислоти, яка стимулює утворення глікогену печінкою, регулює обмін речовин, має антитоксичні, антиоксидантні, детоксикуючі і гепатопротекторні властивості;

Гліциризину (калієва і кальцієва сіль гліцирризиново кислоти), структурна схожість якого з гормонами обумовлює його біологічну активність (протизапальні, антифібротичні, антиалергічні, противірусні, імуномодулюючі властивості) і фосфатидилхоліну (головний компонент фосфоліпідів), який є основним структурним елементом клітинних і внутрішньоклітинних мембран і здатний відновлювати їх структуру і функції при ураженні, проявляючи захисну дію з метою:

  • поліпшення функціонального стану печінки і профілактики ускладнень при хронічних гепатитах, в т.ч. вірусного походження, і інших дифузних захворюваннях печінки;
  • ефективного антивірусного захисту від проникнення вірусів;
  • підвищення розумової працездатності;
  • поліпшення функціонального стану шкіри і створення оптимальних умов функціонування організму при псоріазі, дерматитах і екземі.

Противопоказания

Підвищена чутливість до компонентів, гострі вірусні гепатити, артеріальна гіпертензія, вагітність і період лактації.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу після їжі.

Условия хранения

Зберігати в сухому недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Гепаризин PLC капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов