Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Гепатоклин 200 мл

Код: 59811
Гепатоклин 200 мл
Цена от 217.87 до 351.99 грн

Наличие в 175 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания печени и желчных путей

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Гепатоклин 200 мл

Состав

Трава Філантії (herba Phyllanthi urinariae), трава Десмодіуму (herba Desmodii styracifolii), Кукурудзяні рильця (styli et stigmata Maydis), трава Артишоку (Cynara scolymus), корені і кореневища Тирличу (radix et rhizoma Gentianae), трава Аденосми (herba Adenosmatis ), плоди Гарденії (fructus Gardeniae), корені солодки (radices Glycyrrhizae), кореневище Ревеню (rhizoma Rhei), допоміжні речовини (вода очищена, цукор, бензоат натрію).

Філантія має виражену жовчогінну, гепатопротекторну, спазмолітичну, протизапальну і антиоксидантну дію.

Артишок застосовується в комплексному лікуванні дисфункції печінки і нирок. Має жовчогінні та сечогінні властивості, знімає запальні процеси.

Гарденія використовується як жарознижуючий і кровоспинний засіб при захворюваннях печінки і нирок, як легке проносне, має антигельмінтну дію.

Аденосма має антибактеріальну дію відносно багатьох видів бактерій, збільшує жовчовиділення, підвищує антитоксичну функцію печінки.

Кукурудзяні рильця мають жовчогінну (збільшують секрецію жовчі, зменшують її в'язкість і вміст білірубіну) і сечогінну дію, впливають на вуглеводний обмін.

Солодка чинить протизапальний і протиалергічний ефекти.

Тирлич підсилює ферментацію в шлунку, стимулює секреторну і моторну функції шлунково-кишкового тракту.

Ревінь сприяє жовчовиділенню, посилює перистальтику, має антисептичну дію.

Десмодіум - унікальна рослина з протизапальною, сечогінною і спазмолітичною дією, здавна самостійно застосовується для лікування сечокам'яної та жовчнокам'яної хвороб.

Формула складається з 9 лікарських рослин, що традиційно застосовуються на Сході для лікування захворювань печінки, підшлункової залози, жовчного міхура, жовчних проток, а також нирок і сечового міхура. Рекомендується східною медициною як самостійний засіб для профілактики і в комплексі реабілітаційних заходів після перенесених захворювань.

Гепатоклін сприяє зниженню надлишкової маси тіла, служить засобом комплексного очищення від шлаків і токсинів, діє як сечогінний засіб. Формула не володіє кумулятивними властивостями, підходить для тривалого прийому, нетоксична, добре переноситься.

Гепатоклін має спазмолітичну і болезаспокійливу дію, стимулює жовчоутворення, сприяє відтоку жовчі, регулює травлення, гармонізує азотний і ліпідний обміни. Позитивний лікувальний ефект надає при шкірних захворюваннях, що мають алергічну етіологію.

Показания

У традиційній східній медицині класична рецептура ГЕПАТОКЛІН рекомендується:

  • для поліпшення роботи печінки і жовчовивідних шляхів;
  • для гармонізації і покращення роботи ШКТ при здутті кишечника, закрепах, утрудненні процесу травлення жирної і "важкої" їжі;
  • для поліпшення стану шкіри при шкірних захворюваннях різної етіології;
  • в якості засобу для комплексного очищення організму, нормалізації обмінних процесів і зниження надмірної ваги;
  • як м'який сечогінний засіб при набряках різного походження;
  • для профілактики атеросклерозу.

Противопоказания

Не рекомендується приймати вагітним жінкам і жінкам в період лактації.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.?

Способ применения и дозы

По 15 мл 3 рази в день за 30 хвилин до їжі. Курс приймання: 20-30 днів. При необхідності курс можна повторювати 3-4 рази на рік.

Побочные реакции

Особиста інтолерантність.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Гепатоклин 200 мл

14.01.2022

Уже почти год пробовала привести свой вес и фигуру, соответственно, в порядок,принимала различные добавки, сидела на диетах, никак не получалось Прошло два месяца после того, как месяц пила Гепатоклин в комплексе с чаем Гепате и чаем Артишок. Есть стабильный результат! Рацион только слегка откорректировала, кардинально не меняла, правда значительно увеличила количество выпиваемой воды. Рекомендую! Отлично!

14.01.2022

По совету доктора пил курсом 30 дней для очищения организма после приема антибиотиков,(начались тянущие боли в правом боку) эффект был уже через десять дней-боли уменьшились, сейчас все отлично да и потихоньку стал уходить лишний вес, улучшилось состояние кожи. Никаких побочных явлений не было. Обязательно повторю курс после рекомендованного перерыва. Рекомендую, хороший, натуральный препарат.