Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Герба Спокойствие Форте Tabula Vita (Табула Вита) капс. №20

Код: 69239
Герба Спокойствие Форте Tabula Vita (Табула Вита) капс. №20
Цена от 95.00 до 115.00 грн

Наличие в 228 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

психозы, неврозы

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Герба Спокойствие Форте Tabula Vita (Табула Вита) капс. №20

Состав

гліцин, екстракти меліси, пустирнику, валеріани.

Показания

дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження при легких формах порушення сну внаслідок нервової або розумової перевтоми, постійній психоемоційній напрузі, зниження пам’яті і концентрації уваги. Має м’який заспокійливий ефект, зменшує психоемоційне напруження та підвищену чутливість до зовнішніх подразників.

Противопоказания

Особливості щодо застосування: містить у складі лактозу, тому добавку дієтичну не рекомендовано вживати особам при непереносимості лактози, дефіциті лактози або синдромі глюкозо-галактазної мальабсорбції.

Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Під час застосування необхідно утримуватись від керування автотранспортними засобами.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до складових компонентів, інфаркт міокарду, стенокардія, атеросклероз судин мозку та серця, вагітність та період лактації, діти до 12 років.

Способ применения и дозы

дорослим та дітям віком від 12 років та старше вживати по 1-2 капсули 2 рази на день вранці і ввечері за 15-20 хвилин до прийому їжі, або по 1-2 капсули 1 раз ввечері перед сном. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Герба Спокойствие Форте Tabula Vita (Табула Вита) капс. №20

01.09.2022