Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

ГистДао капс. контейнер №60

Код: 14944
ГистДао капс. контейнер №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для ГистДао капс. контейнер №60

Состав

Дієтична добавка «ГістДАО»/ «HistDAO™»

Склад: 1 капсула містить: активний інгредієнт:  диамін оксидаза (10 000 HDU - одиниць зниження гістаміну) – 4,2 мг; допоміжні речовинимікрокристалічна целюлоза (наповнювач), сахароза, аскорбінова кислота (антиоксидант), рисовий крохмаль, шелак (стабілізатор), гідроксипропілцелюлоза, полівінілполіпіролідон  (загущувачі), тальк (розділювач), кукурудзяний ацетильований крохмаль, карбоксиметилцелюлози  натрієва сіль (загущувач),  гліцерин (емульгатор); капсула: гідроксипропілметилцелюлоза.

Без ГМО. 

Містить диаміноксидазу (ДАО) - основний фермент, який відповідає за зниження рівня  гістаміну. Не всмоктується та немає системної дії.  Не має впливу на адресні антитіла-регулятори IgE, що мають відношення до харчової алергії першого типу.

Показания

 за рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки до раціону харчування для зниження рівня поглинутого або індукованого гістаміну  при вживанні продуктів, які багаті на гістамін (риба, сир, квашена капуста, алкогольні напої - пиво, вино; шоколад, копчене м’ясо та інші), чи  продуктів харчування, які стимулюють власну продукцію гістаміну організмом ( цитрусові, ягоди червоного кольору, горіхи, насіння соняшника, молюски, ракоподібні, спеції та прянощі і інші).

Противопоказания

Застереження щодо застосування: індивідуальна чутливість до продуктів переробки свинини  або  будь-якого іншого  з компонентів, вагітність та період лактації.

Способ применения и дозы

вживати дорослим по 1-2 капсули за 15 хвилин до  прийому продуктів, які багаті на гістамін або стимулюють  власну продукцію гістаміну організмом.  Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Условия хранения

Не є лікарським засобом

Форма випуску: капсули № 20 або № 60  у контейнері з полімерного матеріалу.

Маса  вмісту 1 капсули:  243 мг ± 10 %.

Вжити до: (дата): вказано на  упаковці.

Номер партії (серії) виробництва: вказано на упаковці.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній щільно закритій упаковці,  при температурі не вище 25 °С  у сухому та  недоступному для дітей  місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о ГистДао капс. контейнер №60

По этому товару ещё нет отзывов