Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Глицин Solution Pharm таблетки 100 мг №50

Код: 81614
Глицин Solution Pharm таблетки 100 мг №50
Цена от 58.00 до 85.00 грн

Наличие в 1559 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

снижение умственноей деятельности

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Глицин Solution Pharm таблетки 100 мг №50

Состав

1 таблетка містить:

  • активний інгредієнт: гліцин - 100 мг (mg);
  • допоміжні речовини: наповнювач целюлоза мікрокристалічна, лактоза, антиспікаючий агент кремнію діоксид аморфний, крохмаль картопляний, антиспікаючий агент кальцію стеарат.

Опис

Гліцин нормалізує і активує процеси захисного гальмування в центральній нервовій системі, зменшує психоемоційне напруження, підвищує розумову працездатність. Послаблює потяг до алкоголю, зменшує явища абстиненції (стану, що виникає в результаті раптового припинення прийому алкоголю), депресивні порушення (стан пригніченості), підвищену дратівливість, нормалізує сон, а також корисний при інших явищах у хворих на хронічний алкоголізм.

Показания

Як дієтична добавка до раціону харчування - додаткове джерело амінокислоти - гліцину. Сприяє нормалізації обміну речовин та покращенню функціонування нервової системи: нормалізації психоемоційного стану під час психічних та емоційних навантажень, підвищенню розумової працездатності, пам’яті та концентрації уваги, скороченню часу необхідного для засинання та поліпшенню якості сну.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість складових компонентів, зокрема лактози; діти віком до 3 років.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

Дорослим та дітям віком від 3 років і старше розсмоктувати повільно в ротовій порожнині по 1 таблетці 2-3 рази на день. Для скорочення часу необхідного для засинання та поліпшення якості сну - по 1 таблетці перед сном.

Тривалість застосування: визначає лікар індивідуально, зазвичай – 1-4 тижні, при необхідності за рекомендацією лікаря можна повторити після 7-денної перерви.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Особливості застосування

Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Містить лактозу! Не рекомендовано вживати особам з індивідуальною непереносимістю лактози. Під час застосування Гліцину слід утримуватися від керування автотранспортними засобами або роботи з механізмами з підвищеним ризиком травматизму.

Условия хранения

Умови зберігання

В упаковці виробника за температури від 5ºС до 25ºС та відносній вологості повітря не більше 75 %. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності 2 роки.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Глицин Solution Pharm таблетки 100 мг №50

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: