Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Глюкометр Акку-Чек Инстант (Accu-Chek Instant) изделие №1

Код: 73847
Глюкометр Акку-Чек Инстант (Accu-Chek Instant) изделие №1
Цена от 847.42 до 1232.30 грн

Наличие в 647 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

диабет

Область применения

эндокринология

Форма выпуска

Диагностическое

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Глюкометр Акку-Чек Инстант (Accu-Chek Instant) изделие №1

Состав

Система містить:

глюкометр Акку-Чек Інстант із батарейками, тест-смужки Акку-Чек Інстант* і контрольні розчини Акку-Чек Інстант**.

*Набір може не містити деякі компоненти. Вони купляються окремо.

**Контрольні розчини не входять в склад набору і купуються окремо.

Опис

Тест-смужки Акку-Чек Інстант разом із глюкометром Акку-Чек Інстант призначені для кількісного визначення глюкози у свіжій капілярній цільній крові, отриманій із пальця, долоні, передпліччя та плеча, як допоміжний засіб для моніторингу ефективності контролю рівня глюкози.

Тест-смужки Акку-Чек Інстант разом із глюкометром Акку-Чек Інстант призначені для діагностики in vitro для самоконтролю пацієнтами з цукровим діабетом.

Тест-смужки Акку-Чек Інстант разом із глюкометром Акку-Чек Інстант призначені для діагностики in vitro лікарями в клінічних умовах.

Використовувати венозну, артеріальну та неонатальну кров можуть лише лікарі.

Ця система не призначена для діагностики цукрового діабету чи для аналізу зразків неонатальної пуповинної крові.

Придатний для самоконтролю.

Застереження

Результати визначення рівня глюкози у крові можуть відображатися в ммоль/л або мг/дл. Етикетка на зворотному боці глюкометра показує одиниці визначення. Якщо глюкометр показує неправильні одиниці, зверніться до Уповноваженого представника виробника в Україні. Якщо Ви не знаєте, які одиниці визначення Вам підходять, зверніться до свого лікаря. Використання неправильних одиниць визначення може призвести до неправильної інтерпретації фактичного рівня глюкози у крові та стати причиною призначення невідповідної терапії.

  • Якщо глюкометр або глюкометр із вставленою тест-смужкою падав, глюкометр і/або тест-смужка можуть бути пошкоджені. Утилізуйте тест-смужку та виконайте контрольне визначення з контрольним розчином та новою, невикористаною тест-смужкою, щоб переконатися, що глюкометр і тест-смужки працюють належним чином. Потім повторіть визначення глюкози у крові з новою тест-смужкою.
  • Не зберігайте тест-смужки в місцях зі значним нагріванням чи вологістю (ванна кімната чи кухня)! Нагрівання та вологість можуть пошкодити тест-смужки?Використовуйте тест-смужку одразу після витягання її з контейнера із тест-смужками.
    Використовуйте лише тест-смужки Акку-Чек Інстант.
    Не наносіть кров або контрольний розчин на тест-смужку до вставляння її в глюкометр.
    Щільно закрийте контейнер із тест-смужками одразу після витягання тест-смужки, щоб захистити тест-смужки від вологості.
  • Зберігайте невикористані тест- смужки в оригінальному контейнері із тест-смужками із закритим ковпачком

Технічні характеристики

Глюкометр автоматично зберігає у пам'яті не менше 720 результатів визначення рівня глюкози у крові з часом та датою визначення.

Коли у пам'яті буде 720 результатів визначення рівня глюкози у крові, додавання нового результату визначення рівня глюкози у крові призведе до видалення найдавнішого результату визначення.

Якщо протягом 90-денного періоду виконано понад 720 визначень глюкози у крові, лише останні 720 результатів визначення включаються в розрахунок середнього значення за 90 днів.

Глюкометр автоматично зберігає в пам'яті щонайменше 30 контрольних результатів, проте в глюкометрі можна переглядати лише останній контрольний результат. Щоб переглянути контрольні результати, потрібно передати їх у сумісний програмний додаток.

Коли у пам'яті буде 30 контрольних результатів, додавання нового контрольного результату призведе до видалення найдавнішого контрольного результату.

Контрольні результати не доступні для перегляду у пам'яті та не включаються в розрахунок середніх значень за 7, 14, 30 та 90 днів.

Глюкометр має функцію автоматичної синхронізації часу та дати при сполучені з мобільним пристроєм, який автоматично оновлює час та дату глюкометра. Навіть якщо Ви користуєтеся глюкометром у кількох часових поясах, результати зберігаються від найновішого до найдавнішого, а не за часом та датою.

Загальні властивості

Гарантія

Застосовуються норми закону про права в сфері продажу продукції споживачам у країні, де здійснено покупку.

Гарантійні умови

На глюкометр Акку-Чек Інстант розповсюджується БЕЗСТРОКОВА ГАРАНТІЯ ТА БЕЗКОШТОВНА СЕРВІСНА ПІДТРИМКА.

Гарантія не поширюється на випадки неправильного і неналежного використання, на механічні пошкодження, на заміну розряджених батарейок, порушення умов та правил експлуатації, що викладені в даному керівництві користувача. У разі виникнення підозри відносно якості, оригінальності або офіційного походження продукції Акку-Чек, та для отримання більш детальної інформації по умовам гарантійного обслуговування, сервісної підтримки, просимо звертатись до Уповноваженого представника виробника в Україні.

Не намагайтесь відремонтувати, модифікувати глюкометр самостійно. Наш персонал допоможе Вам вирішити будь-яку проблему.

Технічне обслуговування

Для підтримки працездатності і справності глюкометра проведення спеціального та / або регулярного технічного обслуговування в сервісному центрі або інших уповноважених організаціях не потрібно.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Глюкометр Акку-Чек Инстант (Accu-Chek Instant) изделие №1

26.02.2023

Контрольний розчин до глюкометра ( в склад набору глюкометра він не входить ) коштує так само, як і сам глюкометр !!! Термін використання розчину три місяця!!! Чи варто купувати цей глюкометр???