Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Глюкотест со вкусом апельсина розчин ор. 300 мл у флак. №1

Код: 69229
Глюкотест со вкусом апельсина розчин ор. 300 мл у флак. №1
Цена от 184.99 до 258.99 грн

Наличие в 135 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

диагностика

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Глюкотест со вкусом апельсина розчин ор. 300 мл у флак. №1

Состав

300 ml (мл), пляшка: вода, моногідрат глюкози, регулятор кислоти (лимонна кислота), барвник (бета-каротен), консерванти (сорбат калію та бензоат натрію), натуральний компонент апельсину.

Показания

-З метою проведення тесту на толерантність до глюкози, коли вміст глюкози в крові не дає можливості встановити діагноз порушення толерантності до глюкози або цукрового діабету;
-в станах гіпоглікемії у осіб з розпізнаним діабетом, наприклад після передозування інсуліном;
-при недоборі вуглеводів чи виснаженні, наприклад після довготривалого фізичного навантаження.

Продукт призначений для дорослих осіб та дітей після досягнення 3 років.

Перед застосуванням потребує консультації та призначення лікаря.

Споживається під наглядом лікаря.

Перед використанням, для того, щоб отримати однорідну суспензію, необхідно ретельно струшувати флакон протягом не менше ніж 30 сек.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, синдром мальабсорбції глюкози-галактози.

Недотримання рекомендацій щодо способу вживання може призвести до негативних наслідків для здоров’я. Продукт призначений тільки для перорального застосування. Вагітні та жінки, що годують, особи з діабетом можуть приймати даний продукт після лікарської консультації. Одноразове вживання великої кількості глюкози може спричинити нудоту та блювоту. Продукт не можна застосовувати після завершення терміну придатності вказаного на етикетці. Не застосовувати, якщо існує підозра, що упаковка була раніше відкрита або пошкоджена. Має сечогінні властивості.

Способ применения и дозы

З метою проведення тесту на толерантність до глюкози, коли вміст глюкози в крові не дає можливості встановити діагноз порушення толерантності до глюкози або цукрового діабету:

для дорослих, вагітних жінок та дітей після досягнення 3 років:
доза глюкози, що приймається під час тесту складає 1,75 g/kg (г/кг) маси тіла, максимальна доза становить 75 g (г), тобто повністю вміст пляшки Глюкотест™. Тест необхідно виконати без попереднього обмеження споживання вуглеводів (більше 150 g (г) вуглеводів на добу) і звичайної фізичної активності, зранку, натщесерце та у відпочилому стані. Тесту має передувати нічне голодування протягом 8-14 годин (можна пити воду). Останній вечірній прийом їжі повинен містити 30-50 g (г) вуглеводів. За 10-15 годин перед проведенням тесту не вживати алкоголь. Вночі перед тестом і до його закінчення не палити. Двогодинний період між випитим розчином та отриманням зразка крові, особа, яку досліджують, повинна провести на місці виконання тесту, у стані спокою;

для дорослих та дітей з масою тіла ≥ 43 kg (кг):
після здачі аналізу на показник глюкози в венозній крові натщесерце необхідно випити повністю вміст пляшки, тобто 75 g (г) глюкози протягом 3-5 хв. Наступний аналіз на показник глюкози у венозній крові виконується через 120 хвилин;

для дітей масою < 43 kg (кг):
дозування глюкози визначається лікарем з урахуванням актуальної маси тіла дитини. На підставі призначеного дозування глюкози та її вмісту в розчині (100 ml (мл) = 25 g (г) глюкози) – вираховується об’єм розчину, який необхідно випити. Тест виконати аналогічно, як у випадку для осіб з масою тіла ≥ 43 kg (кг).

в стані гіпоглікемії, нестачі вуглеводів або виснаження:

в разі необхідності, час від часу можна приймати від 3 до 6 ложок розчину, що відповідає 10-20 g (г) глюкози.

Термін вживання: узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

Зберігати при температурі не вище 25°C в оригінальній упаковці. Берегти від дії світла. Не піддавати дії тепла, сонячного світла або вологи. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не заморожувати.

Термін придатності

2 роки. Після першого відкривання зберігати при температурі не вище 25°C чи у холодильнику в оригінальній упаковці не більше 30 днів. Рекомендуємо відзначити дату першого використання на етикетці.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Глюкотест со вкусом апельсина розчин ор. 300 мл у флак. №1

По этому товару ещё нет отзывов