Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Горчичник-пакет Семейный, пакет №10

Код: 66575
Горчичник-пакет Семейный, пакет №10
Цена от 20.00 до 20.00 грн

Наличие в 439 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

устранение суставных и мышечных болей, при радикулите, ревматизме, остеохондрозе

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Пакет

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Горчичник-пакет Семейный, пакет №10

Состав

Гірчичний порошок, жом гірчичний, мелений.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

10 гірчичник пакетів, кожен з яких розділений на чотири чарунки.

Оптимальний склад чарунок пакету підібрано з можливістю застосування всіма членами сім'ї, в тому числі і дітьми. Дія гірчичників-пакетів м’яка, приємна та довготривала. В процесі застосування льон сприятливо впливає на шкіру та запобігає виникненню різних подразнень та роздратувань. 

ЯК ДІЮТЬ

Гірчичники-пакети – це місцевий подразнюючий засіб. Ефект заснований на здатності ефірного гірчичного масла викликати розширення судин шкіри, впливати на глибоко розташовані тканини, прогріваючи їх. Дія гірчичників-пакетів обумовлена подразнюючою, протизапальною та болезаспокійливою дією.

Гірчичник змочують теплою водою (не вище 35°С) після чого виділяється тепло й ефірне масло, які діють на нервові закінчення шкіри. Саме це масло обумовлює специфічний запах і пекучий смак гірчиці, воно і викликає подразнення шкіри і прилив до цього місця крові, що знімає запальний процес. Під гірчичником посилюється кровообіг і прискорюється обмін речовин. Завдяки цьому розсмоктується запалення і знімається біль.

Показания

Гірчичники-пакети призначені для аплікації на шкіру людини, як місцевоподразнюючий засіб при захворюваннях серцево-судинної, бронхо - легеневої систем, периферичної та центральної нервових систем, захворювань суглобів та хребта. Застосують при міозитах, радикулітах, невралгії, бронхітах, пневмонії, ларинготрахеїті, головному болі тощо та як профілактичний засіб при загальному нездужанні. 

Противопоказания

Підвищена індивідуальна чутливість, пошкодження шкіри у місці накладенні гірчичника-пакета, туберкульоз, злоякісні новоутворення, варикозне розширення вен.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Гірчичник-пакет не можна накладати на ділянку серця. 

Способ применения и дозы

Зовнішньо. Перед застосуванням гірчичник-пакет струшують в горизонтальному положенні для рівномірного розподілу порошку по всім чотирьом чарунка, не змінюючи положення опускають у воду, нагріту до температури 37 C°на 15-20 секунд, потім накладають на шкіру пористої стороною. Для посилення ефекту зверху покривають сухим рушником. При появі сильного печіння гірчичник-пакет знімають. Як правило, гірчичники - пакети прикладають до грудей, спини (під і між лопатками), ставлять на ступні ніг, на ікри, розташовують на шиї нижче потилиці. Найкраще ставити гірчичники перед сном, оскільки при застосуванні потрібно перебувати в теплі. 

Условия хранения

ЗБЕРІГАННЯ

Зберігати в сухому захищеному від світла місці при температурі від 5 C° до 35 C°

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Горчичник-пакет Семейный, пакет №10

По этому товару ещё нет отзывов