Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Горчичный порошок 100 г

Код: 70453
Горчичный порошок 100 г
Цена от 26.69 до 43.00 грн

Наличие в 222 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Порошки недозированные

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Горчичный порошок 100 г

Состав

Гірчичний порошок.

Показания

Гірчичний порошок - універсальний, корисний і потрібний в господарстві продукт, який повинен бути під рукою у кожної господині. Його отримують шляхом подрібнення макуха насіння рослини. Крім традиційного використання в кулінарії він знайшов також широке застосування в косметології, домашньому господарстві і народній медицині.

Гірчиця багата білками, органічними кислотами, крохмалем, ефірними оліями. В її складі вітаміни групи В, А, Е, D, а також мікроелементи калій, кальцій, магній, цинк, фосфор, які необхідні для нормальної життєдіяльності організму. Завдяки вмісту омега-3 і омега-6 кислот гірчиця нормалізує рівень холестерину в крові, перешкоджає розвитку атеросклерозу, зміцнює сердечною м'яз, чистить судини. Вона має антиоксидантні властивості, захищає організм від вільних радикалів і підтримує імунітет. Ефірні олії продукту стимулюють травлення, пригнічують гнильну мікрофлору, мають розігріваючу, антисептичну і бактерицидну дію.

Гірчичний порошок використовують в якості спеції в чистому вигляді або як соус, додають при консервації овочів, при засолюванні і копченні риби, в паніруванні м'яса і курки.

Відома властивість гірчиці стимулює кровообіг і знайшла застосування в косметології в якості інгредієнта масок для волосся, щоб "розбудити" сплячі волосяні цибулини, забезпечити їх харчування і підсилити ріст волосся.

Сьогодні багато господинь відмовляються від застосування побутової хімії та для прибирання, віддаючи перевагу більш екологічні способи. Відмінною альтернативою мийних засобів для посуду є порошок гірчиці. Він прекрасно вбирає жир, знищує шкідливі бактерії, успішно справляється із залишками масла на сковорідках і тарілках.

Чинить дію:

  • стимулює травлення
  • покращує смак їжі
  • має загальнозміцнювальну дію
  • підвищує кровообіг
  • надає антибактеріальний ефект

Противопоказания

Індивідуальна нестерпність.

Способ применения и дозы

Рекомендується зовнішньо. Має зігріваючу і шкірно-подразнюючу дію.

Рекомендується для прийняття місцевих ванн (з зануренням рук або ніг). Надає зігріваючу і відволікаючу дію при простудних захворюваннях, бронхіті, пневмонії, міозиті, а також болях в м'язах.

У окремих осіб можливі алергічні реакції на гірчицю.

Условия хранения

Зберігати при температурі не вище 25 ° С.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Горчичный порошок 100 г

По этому товару ещё нет отзывов