Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Горлофиллипт Рапид спрей 20 мл

Код: 65969
Горлофиллипт Рапид спрей 20 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

кашель, боль, сухость, першение в горле

Область применения

отоларингология

Форма выпуска

Спрей оральный

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Горлофиллипт Рапид спрей 20 мл

Состав

Вода питна, пропіленгліколь, ПЕГ-40, гідрогенізована касторова олія, екстракт з листя евкаліпта, декаметоксин, динатрію едетат.

Активні компоненти

Листя евкаліпта здавна використовуються в народній медицині. Вони містять ефірну евкаліптова олія, основним компонентом якого є цинеол, а також терпенові сполуки, фітонциди, дубильні речовини, галлотанінов, кумаровую і коричну кислоти, флавоноїди, смоли, віск. Комплекс цих біологічно активних речовин визначає цілющі властивості евкаліпта.

Декаметоксин - антисептик, який має антимікробну і протигрибкову дію.

Показания

Горлофілліпт Рапід спрей застосовується для попередження неприємного запаху з порожнини рота, очищення, дезодорування, має антисептичні та протизапальні властивості. Сприяє покращенню функціонального стану ротової порожнини.

Противопоказания

Не застосовувати дітям. Застосування спрею в період вагітності та годування груддю можливе тільки за призначенням лікаря. У разі підвищеної чутливості до засобу, застосування слід припинити.

Способ применения и дозы

Застосовують місцево. Обприскувати ротову порожнину 2 натисканнями на клапан контейнера 3-4 рази на добу. Після нанесення засобу рекомендується не ковтати слину протягом декількох хвилин. Застосовувати в проміжках між прийомами їжі та на ніч. Після використання засобу бажано утриматися від їжі та пиття протягом 30 хвилин.

При першому використанні необхідно натиснути на розпилювач кілька разів для надходження розчину в розпилювальний механізм спрея.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника при температурі від 5 °C до 25 °C.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Горлофиллипт Рапид спрей 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов