Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Гриб Кордицепс капсулы №120 в Флак.

Код: 70023
Гриб Кордицепс капсулы №120 в Флак.
Цена от 435.00 до 569.50 грн

Наличие в 149 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

комбинированная терапия

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 14 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Гриб Кордицепс капсулы №120 в Флак.

Состав

Гриб Кордицепс (ярсагумба) широко поширений у всьому світі, але найбільше видове різноманіття рід проявляється в тропічних регіонах. Фармацевтичну цінність кордицепс представляє завдяки своєму унікальному складу: кордіцепін, манітол, аденін, аденозин, пептиди, полісахариди та інші мікроелементи. Маннитол, наприклад, допомагає виводити вільні радикали з організму і проявляє потужні властивості антиоксиданту. З міцелію гриба створюється безліч добавок, які допомагають активувати імунну систему організму і поліпшити регенерацію тканин.

У природі кордицепс є паразитом і розмножується на комахах. Уражені їм особини не схильні до дії бактерій через виділення грибом природного антибіотика - кордицепіну. Гриб є високоефективним засобом що допомагає збалансувати імунітет. Він також вбиває десятки видів патогенних бактерій, в тому числі пневмокок, стрептокок, стафілокок. Кордицепс помірно розширює кровоносні судини, збільшує кровопостачання серця і легенів. Він має заспокійливу дію, але разом з тим підвищує працездатність організму та перешкоджає кисневому голодуванню.

ПЕРЕВАГИ ЗАСОБУ:

  • створює оптимальні дієтологічні умови для поліпшення обміну речовин;
  • стимулює вивільнення гормонів кори надниркових залоз;
  • має антитоксичну дію;
  • здійснює хороший заспокійливий ефект.

Показания

Для профілактики онкогематологічних захворювань, порушень з боку сечовидільної, дихальної, серцево-судинної системи. Підвищує працездатність, запобігає проявам передчасного старіння організму, його застосовують як природний антибіотик.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, діти до 14 років, вагітність і період лактації, бронхіальна астма.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям старше 14 років по 1 капсулі 2-3 рази на день за 20-30 хвилин до прийому їди. Капсулу слід запивати невеликою кількістю води. Термін вживання 4-8 тижнів. За призначенням лікаря дози і строки застосування можуть бути змінені. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від + 5 ° С до + 25 ° С, 24 місяці від дати виготовлення.

ФОРМА ВИПУСКУ:

Капсули №120

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Гриб Кордицепс капсулы №120 в Флак.

По этому товару ещё нет отзывов