Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Гриб Рейши-Шийтаке-Майтаке капсулы №120 в Флак.

Код: 70031
Гриб Рейши-Шийтаке-Майтаке капсулы №120 в Флак.
Цена от 575.90 до 575.90 грн

Наличие в 157 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

комбинированная терапия

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Гриб Рейши-Шийтаке-Майтаке капсулы №120 в Флак.

Состав

Тройчатка грибна - комплекс, що складається з 3-ох грибів, які містять активні полісахариди і бета-глюкан, що відіграює важливу роль в роботі імунної, гормональної та нервової системи. Комплекс, активує захисні сили організму, допомагає впоратися з вірусами, екологічними та біологічними стресами. Завдяки комплексному впливу трьох різних грибів організм очищається, отримує підтримку на всіх рівнях, підсилює свої захисні властивості. Нормалізується рівень цукру в крові, тіло вчиться виробляти достатню кількість гормонів, а імунітет підсилює свою відповідь на зовнішні збудники аж на клітинному рівні.

Гриб Рейши, Шіїтаке, Майтаке це абсолютно необхідна дієтична добавка до раціону харчування - джерело полісахаридів, вітамінів групи В, макро- і мікроелементів, стиролу, хітину, фосфоліпідів. Шіїтаке, гриб багатий поживними речовинами, містить 18 амінокислот, серед яких 8 є незамінними. З міцелій гриба рейши добувають ганодермові полісахариди, які знижують рівень цукру в крові. Специфічний ефект полісахаридів проявляється також в активізації макрофагів і Т-лімфоцитів, стимуляції вироблення інтерферону і поліпшенні імунної відповіді організму. Речовини з тіла гриба майтаке інгібують зростання багатьох злоякісних пухлин, руйнують віруси, в тому числі клітини герпесу, і стимулюють активність Т-лімфоцитів. Гріфолан і Д-фракція зі складу гриба активує імунну відповідь організму на безліч зовнішніх збудників, а також збільшує цитотоксичну активність макрофагів.

ПЕРЕВАГИ ЗАСОБУ:

  • допомагає нормалізувати рівень цукру і холестерину в крові;
  • покращує психоемоційний стан при великих психологічних навантаженнях;
  • захищає від впливу несприятливих факторів навколишнього середовища;
  • підвищує протидію організму вірусним інфекціям;
  • має антиоксидантні, детоксикаційні та гепатопротекторні властивості.

Показания

Як засіб для загального зміцнення організму і підвищення імунітету, нормалізації функціонування системи дихання і роботи щитовидної залози. Покращує стан організму при цукровому діабеті, гіпо- і гіпертонії, стресі і психоемоційних навантаженнях. Як гепатопротекторний засіб, для очищення організму від шлаків і шкідливих речовин, як адаптоген та антиоксидант.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, діти до 12 років, вагітність і період лактації.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям старше 12 років по 1 капсулі 2-3 рази на день за 20-30 хвилин до прийому їди. Капсулу слід запивати невеликою кількістю води. Термін вживання 4-8 тижнів. За призначенням лікаря дози і строки застосування можуть бути змінені. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Условия хранения

УМОВИ ТА ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ:

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від + 5 ° С до + 25 ° С.

ФОРМА ВИПУСКУ:

Капсули №120

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Гриб Рейши-Шийтаке-Майтаке капсулы №120 в Флак.

По этому товару ещё нет отзывов