Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Грипаут Лор леденцы №24 (12х2)

Код: 64421
Грипаут Лор леденцы №24 (12х2)
Цена от 158.00 до 326.99 грн

Наличие в 300 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Леденцы и пастилки

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Грипаут Лор леденцы №24 (12х2)

Состав

Один льодяник масою нетто 2,5 г (g) містить: вітамін С 3 мг (mg); N-ацетил-L-цистеїн 50 мг (mg). Допоміжні речовини: цукор; сироп глюкози; ароматизатори м’яти, шавлії, евкаліпту; барвник індиготин (Е 132).

Поживна (харчова) цінність на 100 г (g): білки 0 г (g), жири 0 г (g), вуглеводи 94 г (g). Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g): 376 ккал (kcal) (1597 кДж (kJ)).

N-ацетил-L-цистеїн (ацетилцистеїн). Ацетилцистеїн завдяки вільним сульфгідрильним групам розриває дисульфідні зв’язки кислих мукополісахаридів мокротиння, що призводить до деполімеризації мукопротеїдів, зменшення в’язкості слизу. Розріджуючи мокротиння та збільшуючи його об’єм, полегшує його виділення, сприяє відхаркуванню, зменшує прояви запалення. Також здатен розріджувати гній. Проявляє також антиоксидантні та пневмопротекторні властивості, що пов’язано з інактивацією вільних радикалів за допомогою сульфгідрильних груп. Чинить дезінтоксикаційний, гепатопротекторний ефект, оскільки сприяє посиленню синтезу глутатіону – важливого фактору детоксикації. Тому є антидотом при отруєнні парацетамолом, альдегідами, фенолами та ін. Ацетилцистеїн застосовують при захворюваннях органів дихання, що супроводжуються підвищенням в’язкості мокротиння та приєднанням гнійної інфекції (гострий та хронічний бронхіт, трахеїт, пневмонія, бронхоектатична хвороба, муковісцидоз та ін.), для запобігання ускладнень при оперативних втручаннях на органах дихання, при проведенні бронхоскопії. У поєднанні з бронхолітиками – при інфекційно-алергічній бронхіальній астмі, ускладненій бактеріальним бронхітом. Муколітичний ефект посилюється при підвищеному вживанні рідини. Неприпустима комбінація з протикашльовими препаратами, оскільки при пригніченні кашльового рефлексу можливий застій у дихальних шляхах.

Вітамін С. Застосовують для профілактики та лікування цинги, при кровотечах, геморагічних діатезах, кровотечах при променевій хворобі, при різноманітних інтоксикаціях та інфекційних хворобах, нефропатії вагітних, хворобі Аддісона, при передозуванні антикоагулянтів, переломах кісток, у період вагітності та годування грудьми, при підвищених розумових та фізичних перевантаженнях, а також авітамінозах. Аскорбінова кислота є нетоксичною та неподразливою речовиною й добре сприймається організмом людини. Проте з обережністю призначають хворим на цукровий діабет, а також при підвищеній функції згортання крові, схильності до тромбозів та тромбофлебітів. При прийомі у високих дозах викликає діарею та кишково-шлункові розлади. При високих дозах необхідно здійснювати контроль функції нирок та артеріального тиску. У фармацевтичній технології аскорбінову кислоту використовують як допоміжну речовину (входить до складу пероральних та парентеральних рідких лікарських форм як антиоксидант (0,01–0,1%) та регулятор рН); у харчовій промисловості — як антиоксидант.

Показания

Рекомендовано вживати дітям від 4-х років та дорослим як додаткове джерело вітаміну С та біологічно активних речовин в період сезонних застудних захворювань та при кашлі. Має загальнозміцнювальні та імуностимулюючі властивості. Не є лікарським засобом.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту; діти до 4-х років; період вагітності та годування груддю. Без глютену. Без лактози. Не містить консервантів. Без ГМО.

Способ применения и дозы

Вживати дітям від 4-х до 12-ти років по 1 льодянику 3-4 рази на добу, дітям від 12-ти років та дорослим по 1 льодянику 4-6 разів на добу, льодяники повільно розсмоктують у ротовій порожнині.

Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану дозу для щоденного споживання

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому та недоступному для дітей місці, при температурі 15-25 °C.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Грипаут Лор леденцы №24 (12х2)

По этому товару ещё нет отзывов