Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Хелпер-Помощник крем по 30 г в тубах

Код: 73027
Хелпер-Помощник крем по 30 г в тубах
Цена от 100.00 до 190.90 грн

Наличие в 1055 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

язвы, раны, пролежни, ожоги

Область применения

дерматология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 1 года

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Хелпер-Помощник крем по 30 г в тубах

Состав

Вода очищена, вазелінова олія; цетеаріловий спирт, вазелін; декспантенол; пропіленгліколь; хлоргексидину біглюконат розчин 20%; ланолін; макрогол 40 стеарат, диметикон 100; DL-пантолактон; Bio Ceramidyl Pure.

Опис

Крем Хелпер Помічник є швидкою і дієвою допомогою при різних пошкодженнях поверхні шкіри. Він заспокоює біль, прискорює відновлення шкіри і захищає її від розвитку інфекцій. Хелпер Помічник - комбінований препарат для зовнішнього застосування. Чинить протимікробну, протизапальну дію, покращує загоєння тканин. Декспантенол, який входить до складу грає важливу роль у формуванні та в загоєнні пошкоджених шкірних покривів. Хлоргексидин - антисептик, який очищає і дезінфікує шкіру, не викликаючи її пошкодження. При нанесенні на поверхню рани захищає від інфекції, сприяючи загоєнню. Кераміди - спеціальні біоферменти, мають регенеруючий ефект, нормалізують водний баланс епідермісу, усувають сухість і стягнутість шкіри. Вони комплексно доглядають за знезводненою і чутливою шкірою.

Показания

Хелпер Помічник застосовується при поверхневих ураженнях шкіри будь-якого походження, при яких існує ризик інфікування:

  • подряпини;
  • порізи;
  • тріщини шкіри;
  • опіки;
  • гнійники;
  • тріщини сосків у годуючих грудьми.

Також при хронічних ураженнях шкіри: трофічні виразки ніг і пролежні. За рахунок наявності керамідів в складі, крем сприяє поліпшенню зрощенню тканин, поліпшенню еластичності шкіри при різних поверхневих ушкодженнях, рубцях і післяопераційних швах. Крем можна застосовувати для догляду за шкірою при різких перепадах температури повітря (сезонність) в якості захисту шкіри обличчя і рук від негативних зовнішніх факторів.

Способ применения и дозы

Крем слід застосовувати зовнішньо. Дорослим і дітям старше 1 року наносити один або кілька разів на добу, залежно від потреби, на попередньо очищені уражені ділянки шкіри.

Застереження

Уникати контакту з очима та слизовими оболонками. При попаданні крему в очі їх треба промити водою. Не наносити на великі за площею, сильно забруднені і глибокі рани.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Хелпер-Помощник крем по 30 г в тубах

По этому товару ещё нет отзывов