Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Хелпо Хемор влажные салфетки від геморроя №20

Код: 53202
Хелпо Хемор влажные салфетки від геморроя №20
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Инструкция для Хелпо Хемор влажные салфетки від геморроя №20

Состав

Вологі серветки від геморою "Helpo Hemor": комфорт 24/7

Прояви геморою вносять обмеження в повсякденне життя. Про неприємні відчуття, печіння, біль в зоні анального отвору складно забути, навіть займаючись улюбленою роботою або відпочиваючи. Лікування геморою вологими серветками забезпечує усунення дискомфорту. Поєднуючи їх використання з фізичною активністю, правильним харчуванням, іншими раціональними діями, ви знизите ризик незворотних змін аноректальних вен.

Серветки для лікування геморою: проктологи рекомендують

Поряд з традиційними способами лікування геморою половину успіху гарантує дотримання правил особистої гігієни. При загостренні сьогодні широко використовуються свічки, мазі, креми. Бажано поєднувати подібні фармакологічні засоби з ретельним дотриманням правил особистої гігієни:

  • Правильне усунення забруднень зі шкіри періанальної області дозволить зняти запалення та усунути свербіж;

  • Відмова від звичайного туалетного паперу, його заміна на підмивання водою кімнатної температури;

  • Зменшити больові відчуття і відновити слизову оболонку допоможуть компреси і теплі лікувальні ванночки з трав'яних зборів;

  • Після підмивання варто змочити область м'яким рушником.

Ці важливі складові в лікуванні ефективні при регулярному застосуванні. Але в силу обставин, в дорозі або в офісі, не завжди є доступ до усамітнення в комфортній обстановці. Серветки для лікування геморою усувають незручності в дотриманні гігієни і в даному випадку більш зручні.

По-перше, серветки від геморою – профілактика інфікування пошкодженої ділянки заднього проходу. За рахунок додавання до складу антисептичних, знеболюючих компонентів, які пом'якшують, зволожують та загоюють, кожне застосування серветок від геморою передбачає антибактеріальну обробку, судинозвужувальну і спазмолітичну дію. По-друге, вони компактні, підходять у будь-яких обставинах. М'який, міцний папір не залишає волокон на слизових оболонках.

Причини геморою повинні розглядатися в комплексі з прагненням до здорового способу життя. Краще купити серветки від геморою, ніж дозволяти симптомам та болю порушувати життєві плани. Ціна серветок від геморою цілком дозволяє користуватися ними в міру необхідності, не обмежуючи себе.

"Хелп Хемор": оцініть плюси на власному досвіді

Геморой відноситься до тих захворювань, які підкрадаються непомітно. Важливо не упустити час, коли слід надати пильну увагу здоров'ю. Лікування геморою вологими серветками усуває чинники прогресування патології і грає ключову роль в процесі лікування. Завдяки спеціально підібраним лікарським засобам у складі, серветки від геморою дають можливість загоїти тріщини, звузити розтягнуті судини ануса, пом'якшити шкіру ураженої області.

Вологі серветки від геморою – це лайфхак в сумочці молодої мами, яка має делікатні проблеми після пологів, а також у дорожній валізі офісного співробітника, який часто їздить у відрядження. Це той випадок, коли просте рішення при геморої працює!

Склад:

  • Ефективна формула лікувального просочення
  • Екстракт гамамелісу
  • Відповідає за бактеріостатичну, судинозвужувальну дію, тонус розширених вен ануса
  • Екстракт ромашки має протизапальну дію, м'яку спазмолітичну дію
  • Екстракт алое БарбаденсІс має знеболювальну, протизапальну дію, пом'якшує і зволожує шкіру
  • Пантенол дл відновлення і загоєння ушкоджень
  • Бісаболол має виражену протизапальну дію, заспокоює м'які тканини
  • Оливкова олія має пом'якшувальну дію на шкіру

Регистрационные данные

Инструкция для: Хелпо Хемор влажные салфетки від геморроя №20

Производитель: Пирамида 72 (Сербия)

Регистрация: ДСЕЕ №3/8-А-2205-17 від 26.05.2017 р.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Хелпо Хемор влажные салфетки від геморроя №20

15.02.2022

Допомагають, користувалась після пологів. Знімають та полегшують біль