Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Хлоргексидина Биглюконат Раствор 0,05%, 30 мл

Код: 48573
Хлоргексидина Биглюконат Раствор 0,05%, 30 мл
Цена от 24.15 до 24.15 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Жидкости наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Хлоргексидина Биглюконат Раствор 0,05%, 30 мл

Состав

Вода підготовлена, хлоргексидину біглюконат 20%.

Опис діючих речовин

Хлоргексидину біглюконат являється катіонним бігуанідом. У хлоргексидину є аміногрупи клітинних білків. Проникає у внутрішньоклітинні мембрани бактеріальних клітин, осідає на цитоплазмі і змінює функцію мембрани, перешкоджаючи споживанню кисню, що викликає зниження рівня АТФ і загибель клітин. Руйнує ДНК і порушує синтез ДНК у мікроорганізмів.

Забезпечує тривалу персистуючу антимікробну активність, що перешкоджає розмноженню мікроорганізмів як мінімум протягом 6 годин після застосування препарату. Хлоргексидину біглюконат надає швидку та виражену дію на грампозитивні і грамнегативні бактерії (Treponema pallidum, Chlamidia spp., Ureaplasma spp., Neisseria gonorrhoeae, Gardnerellavaginalis, Bacteroides fragilis), найпростіші (Trichomonas vaginalis), віруси (Herpes virus). У присутності крові та інших органічних субстанцій антимікробна активність хлоргексидину біглюконату не знижується.

Показания

Для дезінфекції гнійних ран, інфікованих опікових поверхонь; при інфекціях шкіри та слизових оболонок в хірургії, акушерстві, гінекології, урології (уретрити, уретропростатити), стоматології (полоскання і зрошення – гінгівіт, стоматит, пародонтит). Розчин хлоргексидину біглюконат 0,05% застосовується для дезінфекції рук і поверхонь.

Противопоказания

Підвищена індивідуальна чутливість. Розчин хлоргексидину біглюконат протипоказаний до застосування пацієнтам, страждаючим дерматитами. Засіб з обережністю застосовують в педіатрії та не використовують в офтальмології. Розчин хлоргексидину біглюконат 0,05% не застосовують одночасно з іншими антисептичними засобами.

Способ применения и дозы

Засіб застосовують зовнішньо. Шкіру навколо рани при мікротравмах обробляють розчином, після чого серветку змочують розчином і накладають на рану, потім фіксують її пластиром або пов’язкою. Перед використанням розчину для профілактики венеричних захворювань необхідна консультація лікаря.

Условия хранения

ФОРМА ВИПУСКУ

Флакон 30 мл і 100 мл.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ

24 місяці

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Хлоргексидина Биглюконат Раствор 0,05%, 30 мл

По этому товару ещё нет отзывов