Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Хлоргексидина Биглюконат спрей 0,05% по 100 мл

Код: 66562
Хлоргексидина Биглюконат спрей 0,05% по 100 мл
Цена от 32.00 до 48.00 грн

Наличие в 18 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

антимикробная терапия

Форма выпуска

Жидкости наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Хлоргексидина Биглюконат спрей 0,05% по 100 мл

Состав

Розчин хлоргексидину біглюконат 0,05%.

Властивості

Розчин хлоргексидину біглюконат є універсальним антисептиком. Хлоргексидину біглюконат має бактерицидну і бактеріостатичну дію щодо широкого спектра хвороботворних бактерій (грампозитивних і грамнегативних бактерій, трепонем, гонококів, трихомонад), а також фунгіцидну і противірусну дію відносно патогенних грибків і вірусів.

Відмінною особливістю антисептика хлоргексидину біглюконат є те, що він здатний впливати навіть в неочищених ранах (у присутності крові і гною). При цьому ступінь його попадання в кров'яне русло крізь ранову поверхню - мінімальна.

Через неушкоджену шкіру і слизові оболонки хлоргексидину біглюконат в кров не потрапляє. Тому хлоргексидину біглюконат безпечний при зовнішньому застосуванні.

Показания

Хлоргексидину біглюконат застосовується для обробки поверхневих (неглибоких) ран, мікротравм, для дезінфекції шкіри при опіках і для обробки шкіри рук. Хлоргексидину біглюконат можна використовувати при запальних процесах для обробки слизової оболонки ротової порожнини і верхніх дихальних шляхів (стоматити різної природи, тонзиліт, фарингіт).

Для дезінфекції після установки зубних протезів.

У гінекологічній і урологічній практиці хлоргексидину біглюконат використовують для обробки слизової оболонки піхви (спринцювання) і сечовипускального каналу (за допомогою шприца).

Противопоказания

Алергічні захворювання та схильність до алергічних реакцій, дерматити. Період вагітності і годування груддю.

Застереження

Хлоргексидину біглюконат в рідкісних випадках може викликати сухість і свербіж шкіри, дерматити і липкість шкіри рук, яка зберігається протягом 3 - 5 хвилин. Може спостерігатися зміна смаку при тривалому застосуванні хлоргексидину біглюконат з метою антисептичної обробки порожнини рота.

Условия хранения

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 5 ° C до 25 ° C.

Термін придатності

36 місяці від дати випуску

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Хлоргексидина Биглюконат спрей 0,05% по 100 мл

23.02.2022
28.01.2022

пользуюсь этим продуктом в качестве антисептика для рук. После использования руки не остаются липкими, в отличие от других антисептиков, что мне очень нравится и еще большой плюс, что нет резкого запаха

Все варианты товара: