Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Холест Био капс. 447 мг №30

Код: 71731
Холест Био капс. 447 мг №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

атеросклероз, дислипидемия

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Холест Био капс. 447 мг №30

Состав


1 капсула містить червоний дріжджовий рис - 350,0 mg (мг).

Холест Біо - це рослинний засіб для підтримки функціонування серцево-судинної системи. Рекомендований до застосування особам з високим вмістом жирів (холестерину, тригліцеридів) в крові, що є частою причиною подальшого розвитку ускладнень, зокрема ішемічної хвороби серця і атеросклеротичних уражень кровоносних судин.

Холест Біо є натуральним гіполіпідемічним продуктом. Біологічно активні речовини червоного дріжджового рису сприяють нормалізації рівня холестерину і тригліцеридів в крові, таким чином, попереджаючи ризик розвитку атеросклерозу і підтримуючи здоров'я серця і системи кровообігу в цілому. Додатково Холест Біо знижує ризик розвитку коронарних цереброваскулярних інсультів. Холест Біо є ефективним на будь-якому етапі розвитку дисліпідемій (дисбаланс рівня ліпідів в крові) або атеросклерозу.

Додатково активні компоненти червоного дріжджового рису в складі покращують загальний обмін речовин, роботу шлунка і селезінки, активізують захисні сили організму.

Даний продукт переноситься краще, ніж синтетичні статини, не викликає такої побічної дії, як біль у м'язах (коліки і м'язовий біль) і не збільшує рівень трансаміназ (не викликає інтоксикацію печінки).

Показания

Рекомендується застосовувати в складі комплексної терапії при високому рівні холестерину і тригліцеридів в крові, дисліпідемії, з метою попередження виникнення серцево-судинних захворювань і зменшення ризиків виникнення інфаркту міокарда, інсульту, жирової дистрофії печінки.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів, дітям до 18 років, вагітні і жінки в період лактації, загострення хвороб печінки.

Застереження
Містить цукор. Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем. Не є лікарським засобом. Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування.

Способ применения и дозы


Дорослим по одній капсулі 2 рази на день або по 2 капсули 1 раз на день під час їжі.

Условия хранения

Зберігати в сухому, захищеному від світла та дітей місці при температурі не вище 25 ° С в оригінальній упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Холест Био капс. 447 мг №30

По этому товару ещё нет отзывов