Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Хумана Смесь Жидкая ГА-0 молочная гипоаллергенная для недоношенных и маловесных детей (0-3 м.) 90 мл

Код: 47363
Хумана Смесь Жидкая ГА-0 молочная гипоаллергенная для недоношенных и маловесных детей (0-3 м.) 90 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Продукты питания

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Хумана Смесь Жидкая ГА-0 молочная гипоаллергенная для недоношенных и маловесных детей (0-3 м.) 90 мл

Состав

Демінералізована вода 84%, лактоза 5%, мальтодекстрин 3%,  рослинні олії 2% (соняшникова олія, ріпакова олія), гідролізат молочного білку 2%, галактоолігосахариди (з молока), тваринні жири (яєчна олія, риб'ячий жир), емульгатор: ефір лимонної кислоти від моно- і дигліцеридів жирних кислот, солі кальцію ортофосфорної кислоти, суміш вітамінів (вітамін С, вітамін Е, ніацин, пантотенова кислота, вітамін А, рибофлавін, тіамін, вітамін В6, фолієва кислота, вітамін К1, біотин, вітамін D3, вітамін В12), інозит, хлорид натрію, хлорид магнію, хлорид калію, гідроксид калію, цитрат натрію, таурин, залізо-II-лактат, регулятор кислотності: лимонна кислота, нуклеотиди (цитидин-5'-монофосфат, уридин-5'-монофосфат, аденозин-5'-монофосфат, гуанозин-5'-монофосфат, інозин-5'-монофосфат), L-карнітин, сульфат цинку, сульфат міді, йодат калію, марганець-II-сульфат, молібдат натрію, селеніт натрію.

Опис

Молочна суміш Humana 0-НА - унікальна рідка молочна суміш для дітей з екстремально низькою масою тіла (до 1800 г), з ознаками гіпотрофії і схильністю до алергії, при недостатності або відсутності грудного молока.

Суміш забезпечує особливі потреби таких дітей в білках, енергії, мінеральних речовинах, мікроелементах і вітамінах. Містить 100% сироватковий білок високого ступеня гідролізу, що полегшує його засвоєння і зменшує ризик виникнення алергії у дитини.

Humana 0-HA містить білок в кількості 2,1 г / 100 мл, вона задовольняє підвищені потреби недоношених дітей і тих, хто має занадто малу масу. Білковий компонент суміші на 100% складається з сироваткового білка, який завдяки гідролізу не провокує розвиток алергії і легко засвоюється.

Молочна суміш в оптимальній кількості містить необхідні для малюка Омега-3 і Омега-6 жирні кислоти і нуклеотиди. Ці компоненти дуже важливі для правильного розвитку нервової системи дитини, його органів зору, імунної системи і шлунково-кишкового тракту.

Humana 0-HA збагачена пребіотиками галактоолігосахаридами, які сприяють зростанню власних біфідо- і лактобактерій в кишечнику малюка.

Не містить глютен і кристалічний цукор. Без ГМО.

Вживання:

Важлива інформація: грудне молоко - краще харчування для Вашого малюка. Перед початком годування дитини до 1 року необхідно обов'язково проконсультуватися з лікарем. Об'єм суміші на одне годування і кількість годувань на добу повинні встановлюватися лікарем.

Рекомендована для недоношених дітей, дітей з малою масою тіла (≥ 1800 г), з ознаками гіпотрофії і схильністю до алергії.

Способ применения и дозы

Humana 0-НА готова до вживання. Варто тільки розігріти продукт перед вживанням.

  1. Перед приготуванням ретельно вимийте руки, вимийте і простерилизуйте пляшечку і соски, з яких дитина буде вживати суміш.
  2. Перед відкриттям ретельно збовтайте баночку протягом 10 сек.
  3. Відлийте необхідну кількість суміші в дитячу пляшечку для годування.
  4. Після відкриття упаковки суміш необхідно зберігати в холодильнику і використати протягом 24 годин.
  5. Підігрійте суміш в пляшечці на водяній бані до температури годування приблизно 37°С. Підігрівайте суміш в кількості, необхідній тільки на одне годування.
  6. Збовтайте і перевірте температуру суміші на тильній стороні зап'ястя.

Не використовуйте залишок суміші для годування повторно.

Регистрационные данные

Инструкция для: Хумана Смесь Жидкая ГА-0 молочная гипоаллергенная для недоношенных и маловесных детей (0-3 м.) 90 мл

Производитель: Хумана ГмбХ (Германия)

Регистрация: 05.03.02-03/9586

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V06) Питательные продукты общего назначения

(V06D) Другие питательные продукты

(V06DF) Заменители молока

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Хумана Смесь Жидкая ГА-0 молочная гипоаллергенная для недоношенных и маловесных детей (0-3 м.) 90 мл

По этому товару ещё нет отзывов