Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Иглы для шприц-ручки Инсупен (Insupen) 29G (0,33 х 12 мм) №1

Код: 73255
Иглы для шприц-ручки Инсупен (Insupen) 29G (0,33 х 12 мм) №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Шприц

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Иглы для шприц-ручки Инсупен (Insupen) 29G (0,33 х 12 мм) №1

Состав

Опис

Голки Insupen випускаються різної довжини і діаметру, що дозволяє хворим на діабет вибрати оптимальну голку, відповідно до рекомендацій лікаря. Голки INSUPEN (Інсупен) підходять до численних видів інсулінових шприц ручок, таких як: Новопо 3/3, Демі/4/Юніор, Оптіпен Про 1/2, ОптіКлік, Хумапен Ерго/Ерго2/Люксура/Люксура ДТ/Люксура Ейч Ді/Мемоір , Автопен/Класик / 24, Іпсопен, Біоматік Пен, ФлексПен, Берлін Пен, Байєтт Пен, Клік Стар, Віктоза Пен і багатьох інших.

Вибір довжини голки завжди залишається за пацієнтом. Клінічні випробування показали, що середня товщина шару шкіри - 2,5 мм і є однаковою для всіх пацієнтів; однак, товщина жирової тканини, в яку вводиться інсулін, для всіх пацієнтів різна. Короткі голки в змозі проникнути в жировий шар у всіх пацієнтів, легко проникаючи через шар шкіри і досягаючи підшкірно-жирової тканини.

Всі голки INSUPEN для шприц-ручок для введення інсуліну забезпечені міцним зовнішнім ковпачком з пластиковим захисним шаром, що забезпечує збереження і стерильність голки. При виробництві голок INSUPEN використовується тристороння лазерна заточка голки, силіконове внутрішнє і зовнішнє покриття, а також електрохімічна поліровка голки, що дозволяє при її виготовленні видалити всі залишилися металеві фрагменти з кінчика голки. Це сприяє кращому проникненню голки під шкіру при ін'єкції і знижує больовий синдром.

При виробництві голок INSUPEN використовується висококласне сучасне обладнання, а також останні методики стерилізації медичних виробів. Голки стерилізовані оксидом етилену і сертифіковані як стерильні, апірогенні і нетоксичні. Продукція INSUPEN виготовлена ??відповідно до вимог і стерилізована згідно з вказівками Європейської фармакопеї.

  • Тип: одноразові, стерильні; матеріал: медична сталь; довжина голки 12 mm; зовнішній діаметр 0.33 mm.
  • Інструкція; голки 100 шт; 2 захисних пластикових ковпачка, для накручування на інсулінові шприц-ручки.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Иглы для шприц-ручки Инсупен (Insupen) 29G (0,33 х 12 мм) №1

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: