Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Иммунсил D3 Дуо капс. №30

Код: 73057
Иммунсил D3 Дуо капс. №30
Цена от 385.00 до 674.99 грн

Наличие в 1409 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

иммуномодулятор, общеукрепляющее действие

Область применения

иммунология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Иммунсил D3 Дуо капс. №30

Состав

1 капсула містить: активні інгредієнти: бета-глюкан – 250 мг (mg), що містить 80% бета-глюканів 1,3 і 1,6, цинк – 5 мг (mg), в перерахунку з цинку гліцинату, вітамін D3 (холекальциферол) – 100 мкг (µg) (4000 МО); допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, лактоза, кальцію стеарат, діоксид кремнію аморфний (орісіл); оболонка капсули: желатин.

Бета-глюкани (β-glucan) - група полісахаридів, що складаються з мономерів D-глюкози та є структурними елементи мембрани дріжджових грибів Saccharomyces cerevisiae. Численні дослідження довели, що бета-глюкани (1,3 і 1,6) є потужними природними імуномодуляторами. Основний механізм дії бета-глюканів – безпосередня взаємодія з рецепторами макрофагів, що активує неспецифічні захисні механізми і розвиток специфічної імунної відповіді: відбувається активація цитотоксичних макрофагів, посилення продукції інтерлейкіну-1 макрофагами, стимулювання Т-лімфоцитів, збільшення продукції інших цитокінів, активація клітин-кілерів (NK-клітини), підвищення рівня білка гострої фази в сироватці крові. Бета-глюкани мають протизапальні властивості (інгібують синтез прозапальних цитокінів – інтерлейкінів-6 та -12) і посилюють синтез інтерферону. Таким чином, бета-глюкани активують як місцевий імунітет, забезпечуючи першу лінію захисту організму людини від мікроорганізмів, так і системний імунітет, що приводить до знищення патогенів при їх потраплянні в організм. Посилення імунітету бета-глюканами (1,3 і 1,6) відбувається без його надмірної стимуляції, що упереджує виникнення аутоімунних порушень. Бета-глюкани також позитивно впливають на ліпідний обмін, знижуючи рівень холестерину та глюкози в крові, мають антиоксидантні властивості і сприяють нормалізації кишкового мікробіому.

Вітамін D3 (Vitamine D3) (холекальциферол) є одним з ключових вітамінів, який бере участь у функціонуванні імунної системи, впливаючи на синтез лімфокінів – речовин, що продукуються лімфоцитами, забезпечуючи тим самим протікання реакцій імунітету. Вітамін D3 бере участь в інших процесах обміну речовин в організмі, а також виконує в організмі людини різноманітні функції: сприяє підтриманню кісток у нормальному стані, сприяє нормальній роботі м’язів, сприяє нормальному всмоктуванню/засвоєнню кальцію та фосфору, сприяє нормалізації рівня кальцію в крові, сприяє підтриманню зубів у нормальному стані, бере участь у поділі клітин, допомагає зменшити ризик падінь, пов’язаних з постуральною нестійкістю та м’язовою слабкістю. Падіння – фактор ризику виникнення переломів кісток серед чоловіків і жінок 60 років і старше

Цинку гліцинат - джерело цинку (Zinc), який є одним із найважливіших мікроелементів, входить до складу багатьох ферментних систем, що регулюють основні процеси обміну речовин, а саме: бере участь у синтезі білків та в обміні вуглеводів. Цинк сприяє росту та розвитку клітин, правильному функціонуванню імунної системи та забезпеченню імунологічної відповіді, присмерковому зору, смаковим відчуттям та сприйняттю запаху. Впливає на збереження нормального рівня вітаміну А в крові, подовжує час дії інсуліну та полегшує його накопичення. Цинк сприяє поліпшенню репродуктивної функції у чоловіків, необхідний для утворення нормальних сперматозоїдів. Цинк необхідний для нормальної функції шкіри, бере участь у процесах регенерації шкіри, секреції сальних залоз, росту нігтів та волосся

Показания

За рекомендацією лікаря як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження, вітаміну D та цинку при порушеннях обмінних процесів, обумовлених дефіцитом цинку та вітаміну D, з метою нормалізації функціонального стану імунної системи, в т.ч. при застуді та інфекційних захворюваннях.

ІМУНСИЛ® D3 ДУО має імуномодулюючі властивості та сприяє пригніченню розвитку вірусів та бактерій завдяки активації місцевого та системного імунітету.

ІМУНСИЛ® D3 ДУО зменшує ризик виникнення вірусних та респіраторних захворювань під час піків сезонних інфекцій, перешкоджає виникненню ускладнень та сприяє прискоренню одужання.

ІМУНСИЛ® D3 ДУО компенсує нестачу цинку та вітаміну D в організмі та позитивно впливає на метаболізм.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, зокрема лактози, дитячий вік, вагітність та період лактації, тяжкі захворювання нирок, гіпермагнезіємія, гіперкальціурія та гіпервітаміноз D.

Способ применения и дозы

Дорослим з нормальною масою тіла та особам похилого віку – по 1 капсулі на день в період сезонних вірусних інфекцій та/або дефіциту вітаміну D та цинку;

дорослим з ожирінням та особам похилого віку з ожирінням – по 2 капсули на день для пришвидшення одужання та попередження розвитку ускладнень в період сезонних вірусних інфекцій.

ІМУНСИЛ® D3 ДУО слід вживати під час їди; запивати достатньою кількістю питної води.

Рекомендований курс застосування: 1-3 місяці. При необхідності курс можна повторити за рекомендацією лікаря. Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Особливості застосування
ІМУНСИЛ® D3 ДУО можна вживати тільки через 2 години після застосування тетрациклінових та залізовмісних лікарських засобів. Не рекомендується вживати одночасно з проносними засобами та серцевими глікозидами. Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Иммунсил D3 Дуо капс. №30

По этому товару ещё нет отзывов