Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Имвел капсулы №20

Код: 69836
Имвел капсулы №20
Цена от 685.00 до 685.00 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

иммуномодулятор, общеукрепляющее действие

Область применения

простудные заболевания

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Имвел капсулы №20

Состав

Одна капсула містить:

  • комплекс низькомолекулярних пептидів (глікоолігопептидів*) - 175 мг(mg);
  • бурштинова кислота - 45 мг(mg);
  • кверцетин - 25 мг(mg);
  • допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, магнію стеарат, кремнію діоксид, тальк – 5 мг(mg).

*Глікоолігопептиди виділено із синергічної композиції культур корисної мікрофлори: Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium adolescentis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgarius, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus sakei, Lactobacillus casei.

Форма випуску

Капсули.

Фармакологічні властивості

Імуномодулюючі та противірусні властивості Імвел® зумовлені синергічною композицією його компонентів. Біологічно активні складники Імвел® мають органічну природу - їх виділено з рослинної сировини та біомаси синергічної композиції культур корисної мікрофлори.

Комплекс глікоолігопептидів (ГОП) отримано шляхом скерованої деструкції клітинних стінок композиції бактерій. ГОП належать до класу потужних імунотропних сполук. Вони стимулюють імунітет та створюють захист від мікробних інфекційних агентів. Потрапляючи в організм, ГОП імітують природний процес виявлення фрагментів оболонки бактерій. Імуномодулююча дія реалізується завдяки зв’язуванню ГОП із внутрішньоклітинними Nod 1- та Nod 2-подібними рецепторами організму. Вони ініціюють сигнальний каскад реакцій синтезу імунокомпетентними клітинами ключових прозапальних цитокінів ІЛ-1, ІЛ-6, ІЛ-12 та активації механізмів імунного захисту організму, що завершується активацією нуклеарного фактора NF-kB і виробленням фактора некрозу пухлин (ФНП) та колонієстимулюючих факторів. Механізм дії ГОП також пов’язаний зі зворотним гальмуванням функцій ядерних імпортинів і відповідної блокади ядерного імпорту та експорту вірусних полінуклеотидів і білків.

ГОП стимулюють утворення в організмі α-, β- та γ-інтерферонів. Основними продуцентами інтерферонів є клітини епітелію кишечнику, гепатоцити, Т-лімфоцити, нейтрофіли та гранулоцити. ГОП відновлюють співвідношення Т-супресори/Т-хелпери;ефективно протидіють багатьом патогенам, ефективні проти хвороб, спричинених ДНК- та РНК-геномними вірусами. Гемопоетична активність ГОП забезпечується їх здатністю індукувати секрецію макрофагами гемостимулюючих цитокінів і, зокрема, колонієстимулюючихфакторів та інтерлейкіну-1. Також широко відомі ад’ювантні властивості ГОП - посилення вироблення антитіл при імунізації.

Кверцетин (3,3',4',5,7-пентагідроксифлавон) - флавоноїд рослинного походження. Сприяє підвищенню активності фагоцитів, Т- і В- лімфоцитів; підвищенню синтезу антитіл, що знижує прояви вторинного імунодефіциту та захворюваністьгострими респіраторно-вірусними інфекціями. Пригнічує ензими (ліпоксигеназу), прозапальні медіатори та вивільнення гістаміну, що знижує ризик розвитку запальних процесів. Кверцетин сприяє усуненню набряків при сінній гарячці та інших алергопатологіях. Підвищує тонус судин, має антиоксидантну та мембраностабілізуючу дію на сполучну тканину судин, знижує проникність судин. Крім того, кверцетин пригнічує синтез лейкотрієнів, які мають значно сильнішу запальну дію, ніж гістамін, і можуть провокувати розвиток бронхіальної астми.

Бурштинова кислота (бутандіова кислота) є учасником циклу трикарбонових кислот, що забезпечує клітини енергією, сприяє пришвидшенню утилізації продуктів перекисного окиснення ліпідів, зменшує прояви запального процесу завдяки нормалізації вироблення серотоніну та гістаміну. Бурштинова кислота має імуномодуляторні властивості. Забезпечує метаболічний, антигіпоксичний та антиоксидантний ефект. Метаболічна дія полягає в тому, що в клітини надходить речовина, яка вступає у цикл Кребса, в якому синтезується АТФ. Антигіпоксична дія бурштинової кислоти полягає в тому, що вона покращує тканинне дихання, тобто транспортуваннякисню з крові до клітин. Антиоксидантнадія полягає в пригніченні вільних радикалів, які руйнують клітини.

Синергічна композиція компонентів препарату Імвел® сприяє підвищенню функціональної активності (бактерицидної, цитотоксичної) «головних» клітин вродженої імунної системи, фагоцитів. Сприяє підвищенню синтезу специфічних антитіл та нормалізації балансу Тh1/Тh2-лімфоцигів у бік переваги Th1. ГОП стимулюють лейкопоез та відновлюють кількість гранулоцитів шляхом активації вироблення колонієстимулюючих факторів. Завдяки наявності трьох активних компонентів композиція сприяє посиленню синтезу антитіл до вірусів, збільшує синтез IgA та IgM на слизових оболонках ЛОР-органів. Отже, компоненти препарату сприяють корекції імунного статусу і підвищенню загальної опірності організму.

За рахунок імунокорегуючого ефекту препарат ефективний при алергічних та атопічних станах: сприяє зникненню свербіння, уртикарних елементів при атопічному дерматиті, зменшенню гіперемії шкіри та інших симптомів пилкової інтоксикації. У пацієнтів із бронхообструкцією зменшується частота нападів задухи, що дозволяє зменшити дозу застосовуваних інгаляційних бронхолітиків. Загалом покращуються показники функції зовнішнього дихання. Покращуються лабораторні показники: знижується рівень ФНП, еозинофільного протеїну Х, підвищується активність IL-10.

В цілому, компоненти Імвел® забезпечують імуномодулюючу, інтерферогенну, гемопоетічну дію; виявляють колоніестимулюючу, антигіпоксичну, протизапальну, антиоксидантну та мембраностабілізуючу активність; стимулюють активність нуклеарних факторів, вироблення фактора некрозу пухлин (ФНП); підсилюють вироблення антитіл при імунізації.

За рахунок вищеописаних властивостей Імвел® має високу ефективність і рекомендується до широкого застосування.

Показано для зміцнення і нормалізації імунітету при таких захворюваннях:

  • захворювання, зумовлені дією вірусу герпесу 1, 2, 3 типу і цитомегаловірусної інфекції.
  • кон'юнктивіт, офтальмогерпес, інші запалення очей і повік бактеріального та вірусного походження.
  • гепатити А, В і С.
  • цукровий діабет; захворювання органів ендокринної системи, що супроводжуються зниженням синтезу гормонів.
  • при алергічних захворюваннях і станах (атопічний дерматит, нейродерміт, кропив'янка, бронхіальна астма та ін.).
  • ішемічна хвороба серця, хвороби судин, тромбоз, ревмокардит.
  • оттіт, гайморит, фарингіт, ларингіт, тонзиліт (ангіна), бронхіт, запалення легенів, грип, ГРВІ, інші захворювання ЛОР-органів і органів бронхо-легеневої системи бактеріального та вірусного походження.
  • захворювання органів шлунково-кишкового тракту - гастрит, коліт, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки.
  • хронічна ниркова недостатність, пієлонефрит, простатит, цистит та інші захворювання сечостатевої системи.
  • ревматизм.
  • інфекційний та ревматоїдний артрит, що виявляється в різних формах.
  • алопеція, акне, мікоз, мікроспорія, стригучий лишай.
  • гарнеррелез, кандидоз (молочниця), хламідіоз, тріхомоназ, мікоплазмоз, уретрит і інші захворювання бактеріального та вірусного походження, що передаються статевим шляхом.
  • вульвовагініт, ендоміометрит, сальпінгіт, кольпіт, цервіцит, параметрит і інші запальні захворювання органів малого тазу.

Імвел® ефективно впливає на імунну систему хворих з рецидивуючими та хронічними інфекціями, підвищуючи захисну силу імунітету.

За рахунок иммуномодулирующей, протизапальної та антиоксидантної активності показаний для прискорення одужання ослаблених пацієнтів і тих, хто часто хворіє. Доцільно приймати для реабілітації після операцій; в передепідемічному періоді і під час епідемічних ускладнень.

Показания

Рекомендовано приймати Імвел® як джерело низькомолекулярних пептидів і біологічно активних речовин. Імвел® сприяє зміцненню імунітету та загальній опірності організму при частих і тривалих захворюваннях, має загальнозміцнюючі властивості.

Перед прийманням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Противопоказания

Жінкам у період вагітності та лактації, дітям до12 років, при індивідуальній підвищеній чутливості до компонентів.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами: не впливає.

Взаємодія: сумісний з антибіотиками та іншими засобами терапії вірусних та бактеріальних захворювань.

Способ применения и дозы

Дітям від 12 років і дорослим (ослабленим, які часто хворіють і особам із хронічними захворюваннями) - приймати по 1-2 капсули раз на добу.

Тривалість такого курсу - 14 діб. За необхідності курс можна повторювати через 21-25 діб після завершення попереднього прийому.

З метою зміцнення імунітету у передепідемічні періоди та під час епідемічних ускладнень приймати 2-3 капсули раз на добу.

Тривалість такого курсу - 10 діб.

Приймати перорально за 30 хвилин до вживання їжі, запиваючи невеликою кількістю теплої води.

Не рекомендовано перевищувати зазначену кількість дозування.

Условия хранения

Умови зберігання

В оригінальній упаковці, в чистих провітрюваних приміщеннях, у місцях, захищених від потрапляння прямих сонячних променів, при температурі не вище 25 °С та відносній вологості повітря не вище 80 % у недоступному для дітей місці.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Имвел капсулы №20

По этому товару ещё нет отзывов