Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Инстил-Гиаль р-р стер. 40 мг/50 мл №1

Код: 67632
Инстил-Гиаль р-р стер. 40 мг/50 мл №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Инъекции

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Инстил-Гиаль р-р стер. 40 мг/50 мл №1

Состав

Кожен прозорий флакон Інстіл-Гіаль з 50 мл стерильного розчину містить 40 мг натрію гіалуронату, хлориду натрію, дегідратів фосфат натрію, гептагідрату натрію фосфату, гідроксиду натрію або розчину соляної кислоти і воду для ін'єкцій.

Опис

Інстіл-Гіаль - це прозорий, безбарвний, злегка в'язкий, ізотонічний, стерильний розчин, що містить 40 мг гіалуронату натрію в 50 мл фосфатно-буферного фізіологічного розчину. Очищений гіалуронат натрію отримують шляхом бактеріальної ферментації штаму стрептококів.

Вважається, що шар глікозаміногліканів (ГАГ) в просвітній поверхні стінки сечового міхура створює захисний бар'єр проти мікроорганізмів, канцерогенів, кристалів і інших речовин, присутніх в сечі, і був визнаний основним механізмом захисту перехідного епітелію від подразливої дії сечі. Пошкодження шару ГАГ епітелію сечового міхура можуть знищити його бар'єрну функцію і дозволити прикріплення бактерій, мікрокристалів, білків та іонів або проникненню іонних і неіонних залишків розчину (наприклад, сечовини) через епітелій. Препарат Інстіл-Гіаль розроблений для тимчасового заміщення ГАГ-шару на епітелії сечового міхура. Діюча речовина - високо-очищена натрієва сіль гіалуронової кислоти.

Стерилізація шляхом фільтрації.

Показания

Інстіл-Гіаль призначений для лікування циститу (інтерстиціального, бактеріального і в результаті дії іонізуючого випромінювання), коли первинне лікування неефективне. Він діє як тимчасова заміна шару глікозаміногліканів (ГАГ) в сечовому міхурі

Противопоказания

Протипоказаний пацієнтам з алергією (гіперчутливістю) до гіалуронату натрію або до компонентів цього продукту.

Препарт може містити сліди білків грампозитивних бактерій і протипоказаний для використання у пацієнтів з такими алергічними реакціями в анамнезі.

Пацієнтам з підтвердженим або підозрою на пошкодження уретри протипоказана катетеризація сечового міхура.

Засіб тільки для одноразового використання, тільки для одного пацієнта.

Застереження

Всі процедури необхідно проводити в стерильних умовах і дуже обережно, оскільки, наприклад, в разі інтерстиційного циститу, пацієнти:

  • особливо схильні до розвитку бактеріального циститу, що підсилює симптоми основного захворювання, особливо тазовий біль;
  • навмисно рідше спорожняти сечовий міхур, щоб не погіршився тазовий біль, що виникає при сечовипусканні (м'язовий гіпертонус, викликаний болем).

Слід бути дуже обережним при використанні у пацієнтів з відомою гіперчутливістю. Пацієнти, у яких протягом декількох годин після внутрішньомыхурового введення препарату виникли будь-які ускладнення, повинні негайно звернутися до лікаря.

Способ применения и дозы

Дотримуйтесь правил асептики.

  1. Перед початком підготовки та введення Інстіл-Гіаль, ретельно вимийте руки, бажано, використовуючи антибактеріальні засоби / миючий засіб, а потім надіньте стерильні рукавички. Будьте обережні і слідуйте затвердженого протоколу катетеризації сечового міхура.
  2. Очистіть поверхню гумової пробки флакона відповідним антисептиком (70% спиртом або іншим дезинфікуючим засобом). Не використовуйте дезінфікуючі засоби, що містять четвертинні амонієві солі, оскільки в їх присутності гіалуронова кислота може випадати в осад. Не виймайте гумову пробку з флакона. Використовуючи стерильний шприц відповідного розміру, наберіть весь вміст флакона.
  3. Після мимовільного сечовипускання пацієнта, спорожнити сечовий міхур від залишків сечі, ввівши стерильний катетер через зовнішній отвір уретри і почекайте повного відтоку сечі з сечового міхура.
  4. Через катетер введіть весь об'єм розчину, який міститься в заздалегідь заповненому шприці, в сечовий міхур.
  5. Для отримання найкращих результатів, Інстіл-Гіаль слід потримати в сечовому міхурі якомога довше (мінімум 30 хвилин).

Условия хранения

Не заморожувати. Даний препарат слід зберігати при температурі 15-25 ° С.

Не використовуйте після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці!

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Инстил-Гиаль р-р стер. 40 мг/50 мл №1

По этому товару ещё нет отзывов