Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Интелария (Intelaria) капсулы №30

Код: 70087
Интелария (Intelaria) капсулы №30
Цена от 550.00 до 861.60 грн

Наличие в 781 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

улучшение функции ЦНС, памяти, внимания

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Интелария (Intelaria) капсулы №30

Состав

1 капсула містить: активні інгредієнти: риб’ячий жир (ейкозапентаєнова кислота – 90 mg (мг); докозагексаєнова кислота – 60 mg (мг)) – 500 mg (мг); соєвий лецитин (фосфатидилхолін – 64 mg (мг)) – 200 mg (мг), фосфатидилсерин – 110 mg (мг); екстракт японського горця 50 % (ресвератрол – 10 mg (мг)) – 20 mg (мг);

Допоміжні речовини: оболонка капсули: желатин; емульгатор: гліцерин; піногасник: жовтий бджолиний віск; барвники: коричневий оксид заліза, чорний оксид заліза, червоний оксид заліза. Без ГМО.

ІНТЕЛАРІЯ – збалансований комплекс структурних фосфоліпідів, розчинених в омега-3 жирних кислотах, для підтримки та покращення пам’яті, уваги, мислення та зменшення стресу в осіб з віковим зниженням функції мозку, порушенням мозкового кровообігу та з інтенсивною напруженою працею.

ІНТЕЛАРІЯ містить: Фосфатидилсерин (ФС) забезпечує нормальне функціонування нервових клітин; покращує електричну провідність між нейронами. ФС сприяє збільшенню вироблення нейромедіатора ацетилхоліну, необхідного для уваги, навчання і пам’яті; стимуляції вивільнення дофаміну – регулятора настрою; посиленню обміну глюкози в клітинах мозку – джерела енергії для мозкової діяльності; зниженню рівня кортизолу – гормону стресу, що зменшує ступінь розумового і фізичного перенапруження; захисту та відновлення клітин мозку.

Фосфатидилхолін (ФХ) є джерелом холіну, необхідного для синтезу важливого нейромедіатора ацетилхоліну, що забезпечує передачу нервового імпульсу між нейронами. ФХ покращує когнітивні функції мозку, роботу печінки, бере участь у метаболічних процесах, зменшує всмоктування холестерину з продуктів та формування жирових відкладень.

Ресвератрол завдяки потужним антиоксидантним і протизапальним властивостям сприяє покращенню мозкового кровотоку, активізує метаболічні процеси та запобігає утворенню амілоїду в клітинах мозку, що захищає від старіння та дегенеративних процесів.

Докозагексаєнова кислота (ДГК) та ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) – найбільш поширені омега-3 поліненасичені жирні кислоти в мозку і важливі структурні та функціональні компоненти нервової системи. ДГК сприяє зниженню ступеня пошкодження нейронів при травмах, ішемії і токсичному ушкодженні центральної нервової системи. Виявлено, що зниження вмісту ДГК супроводжує процеси старіння, що призводить до когнітивного дефіциту (втрати здатності розуміти, вивчати, пізнавати, сприймати і переробляти інформацію) і розвитку нейродегенеративних змін у мозку. Відновлення рівня омега-3 жирних кислот, зокрема ДГК і ЕПК, сприяє підтримці та захисту структури і функції нейронів.

Одночасний прийом структурних фосфоліпідів (ФС, ФХ), ресвератролу та омега-3 жирних кислот (ДГК та ЕПК) посилює дію всіх компонентів та дає більш виражений вплив на покращення мозкової діяльності.

Показания

Збалансований комплекс ІНТЕЛАРІЯ/INTELARIA застосовується як дієтична добавка, як джерело структурних фосфоліпідів фосфатидилсерину та фосфатидилхоліну, природного поліфенолу ресвератролу та поліненасичених омега-3 жирних кислот (докозагексаєнової та ейкозапентаєнової) з метою покращення когнітивних (пізнавальних) функцій, пам’яті, уваги у осіб з віковим зниженням мозкових функцій, хронічним порушенням мозкового кровообігу, нейродегенеративними змінами; нормалізації психоемоційного стану та зменшення стресу, зумовленого напруженою розумовою працею або фізичними тренуваннями.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до складових компонентів, вагітність та годування груддю.

Способ применения и дозы

Дорослим – по 1 капсулі 2 рази на добу незалежно від прийому їжі.

Рекомендований термін застосування: 3 місяці.

Застереження при застосуванні: не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. З обережністю застосовувати з препаратами, що підвищують рівень ацетилхоліну, наприклад інгібіторами ацетилхолінестерази.  Дуже рідко можуть спостерігатися диспепсичні розлади, головний біль, алергічні реакції. Перед початком застосування рекомендована консультація лікаря. Не застосовувати дітям.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 15 °C до 25 °C у сухому, прохолодному та недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Интелария (Intelaria) капсулы №30

16.02.2022

Уже через месяц приема Интелария заметил улучшения.

16.12.2021

отличный препорат,всем,кому за 60 и выше-рекомендую