Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Инвитол капсулы №60

Код: 65279
Инвитол капсулы №60
Цена от 740.77 до 1204.80 грн

Наличие в 2500 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Инвитол капсулы №60

Состав

1 капсула містить:

  • Індол-3-карбінол 200 mg (мг)
  • Екстракт куркуми 100 mg (мг), стандартизований за змістом куркуміноїди не менше 20%
  • Екстракт зеленого чаю 82 mg (мг), що еквівалентно епігаллокатехін-3-Галату - 45 mg (мг)

Допоміжні компоненти: магнію стеарат діоксид кремнію агар-агар (матеріал оболонки)

Капсули Інвітол вживаються як джерело біологічно активних речовин з метою корекції станів, які супроводжуються або викликані дисгормональними розладами у жінок і чоловіків, у тому числі при проліферативних і гіперплазійних процесах. Капсули «Інвітол», як додаткове джерело індол-3-карбінолу, епігаллокатехін-3-Галата і куркумина рекомендується вживати при станах, які супроводжуються або викликані дисгормональними розладами у жінок і чоловіків. До захворювань, які мають зв'язок зі змінами рівнів і активності статевих гормонів в першу чергу відносяться захворювання молочних залоз, ендометрія і інші захворювання статевої системи.

Метаболізм основних інгредієнтів тісно пов'язаний з метаболізмом естрогенів в організмі людини. Застосування індол-3-карбінолу і епігаллокатехін-3-Галата у жінок доречно при необхідності нормалізації балансу власних гормонів, в першу чергу естрогенів. У чоловіків індол-3-карбінол, епігаллокатехін-3-галлат і куркумін можуть бути особливо бажаними при порушеннях метаболізму тестостерону і зсувах гормонального балансу.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ

Індол-3-карбінол

Індол-3-карбінол в організмі людини перетворюється в комплекс індольних з'єднань, які мають потенціал до нейтралізації вільних радикалів і детоксикації. Індол-3-карбінол є надзвичайно важливим в забезпеченні основної підтримки балансу естрогенів, грає важливу роль в підтримці жіночого репродуктивного здоров'я. Значна частина індол-3-карбінолу перетворюється в дііндолілметан (DIM). У дослідженнях було показано, що DIM селективно зв'язується з естрогенових рецепторів і може діяти як антагоніст естрогену. Індол-3-карбінол особливо кращий при необхідності сприяння обміну естрогенів, а саме регуляції кількості активного але не активної форми. Дослідження показали, що додатковий прийом індол-3-карбінолу може бути пов'язаний зі зниженням частоти захворювань молочних залоз і репродуктивних органів. DIM пригнічує ріст естроген-чутливих клітин молочної залози та шийки матки. DIM підвищує чутливість деяких видів ракових клітин до протипухлинної терапії. У чоловіків індол-3-карбінол за рахунок зв'язування з естрогенових рецепторів, особливо актуально при необхідності регулювання процесів проліферації і гіперплазії, які є наслідком порушень гормонального балансу. Гормонально опосередковані процеси проліферації і гіперплазії є основними патологічними механізмами розвитку таких захворювань як хронічний простатит абактеріальний, доброякісна гіперплазія передміхурової залози, втрата фертильності. Індол-3-карбінол є надзвичайно актуальним при необхідності антипролиферативного відгуку тканин (включаючи випадки зростання і проліферації ракових клітин), хронічних запаленнях, ураженні клітин вірусом папіломи людини.

Екстракт зеленого чаю

Екстракт зеленого чаю містить поліфеноли, катехіни і флавоноїди, доречність яких, завдяки впливу на баланс естрогенів, набуває значення і в онкопрофілактики. Комплекс біоактивних речовин екстракту зеленого чаю є актуальним при необхідності детоксикації і є важливим при необхідності зниження ваги. Зелений чай є джерелом антиоксидантних поліфенолів, особливо епігаллокатехін-3-Галата, який за рахунок свого біохімічного профілю має значення для підтримки клітинного метаболізму і стимуляції імунних функцій по відношенню до проліферації і метаплазії. Також відомо, що епігаллокатехін-3-галлат бажаний при необхідності позитивного функціонування серцево-судинної системи. Екстракт зеленого чаю дуже доречний при миоматоз і фіброзно-кістозної мастопатії. З точки зору імуномодуляції епігаллокатехін-3-галлат актуальний у випадках необхідності посилення експресії рецепторів імуноглобуліну Е і доречний при відновленні балансу Th1- і Th2-підтипів Т-лімфоцитів лімфоцитів.

Екстракт куркуми довгої

Куркуміни, які є основною складовою екстракту куркуми, доречні при запаленні, гіперплазії, метаплазії і малігнізації за рахунок потенціалу в фізіологічних показників клітинного циклу. Куркумін є актуальним в контексті антиоксидантних і гепатопротекторних потреб організму. Куркуміни можуть бути особливо бажаними при необхідності посилення дії протипухлинних перапаратов, використовуваних для лікування раку молочної залози, колоректального раку, раку сечового міхура.

Показания

  • гіперплазія ендометрію
  • фіброзно-кістозна мастопатія
  • необхідності підтримки організму в післяпологовому періоді
  • хронічний простатит
  • зниження фертильності у чоловіків, для підтримки сперматогенезу
  • гіперплазія передміхурової залози
  • зниження лібідо
  • інфекції вірусу папіломи людини
  • проведеня онкопрофілактики
  • зменшення чутливості органів до протипухлинної терапії
  • захворювнання шкіри і сполучної тканини 

Противопоказания

Не вживати Інвітол вагітним, жінкам, які годують, дітям, людям з підвищеною чутливістю до субстанцій добавки. Не підходить в якості заміни повноцінного раціону. Можливе виникнення діареї. Не вживати разом з лужними продуктами і препаратами, що знижують кислотність шлунка.

Способ применения и дозы

Капсули Інвітол рекомендується вживати дорослим по 1-2 капсули в день під час прийому їжі за рекомендацією лікаря. За тривалістю і необхідності повторного застосування рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Инвитол капсулы №60

По этому товару ещё нет отзывов