Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Иппликатор массажер Кузнецова 1 шт

Код: 57933
Иппликатор массажер Кузнецова 1 шт
Цена от 71.63 до 119.00 грн

Наличие в 1993 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Прочие

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Иппликатор массажер Кузнецова 1 шт

Состав

Загальні властивості

Масажер накладають на больову область, натискають на нього руками (в межах больової переносимості) протягом 40-60 с. Процедура масажу повторюється до зникнення болю. Для більш вираженого ефекту під час масажу необхідно виконати активні рухи, що викликають розслаблення м'язів. Масажери можна носити тривалий час на больовий області, притискаючи їх еластичним бинтом, рушником. Сегменти масажера пришиваються до тканини на відстань 6-8 мм.

Впливаючи голками на зони Захар'їна-Геда (області шкіри, що відображають стан внутрішніх органів), кровопостачання мозку та внутрішніх органів, зменшує біль, що йде від втомлених м'язів в центральну нервову систему.

Противопоказания

Увага! Шкіра, що піддається впливу голчастого пластмасового іплікатора, не повинна мати папілом, бородавок, пігментних плям і інших утворень. При виникненні сильних вегетативних реакцій на вплив ІМА (прискорене серцебиття, слабкість, запаморочення, піт) тривалість процедури необхідно скоротити і час наступних процедур нарощувати поступово, контролюючи при цьому загальне самопочуття, частоту пульсу артеріального тиску.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Иппликатор массажер Кузнецова 1 шт

По этому товару ещё нет отзывов