Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Йоsен (Йосен) для детей табл. №50

Код: 63709
Йоsен (Йосен) для детей табл. №50
Цена от 87.34 до 193.10 грн

Наличие в 2880 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Йоsен (Йосен) для детей табл. №50

Состав

основні речовини: калію йодат - 0,152 мг (що еквівалентно 90 мкг йоду), натрію селеніт - 0,056 мг (що еквівалентно 25 мкг селену);

допоміжні речовини: наповнювач: целюлоза мікрокристалічна, розпушувач: натрію кроскармелоза, протизлежувальні агенти: кремнію діоксид, тальк, стеарат магнію; оболонка «Nutraficient 113U280000 white» (у складі: гідроксипропіл метилцелюлоза, титану двоокис, полідекстроза, тальк, мальтодекстрин, три гліцериди середнього ланцюга).

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

На 100 г: білків - 0,5 г, жирів - 0,1 г, вуглеводів - 2,4 г; 13 ккал/ 54 кДж;
на 1 таблетку: білків - 0,39 мг, жирів - 0,08 мг, вуглеводів - 1,87 мг; 0,01 ккал/ 0,04 кДж.

Показания

Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело йоду та селену для дітей віком від 3 до 11 років з метою нормалізації функції щитоподібної залози, профілактики станів, пов'язаних із дефіцитом йоду та селену, а також для збагачення раціону дітей, що проживають в регіонах із недостатньою кількістю йоду в навколишньому середовищі.

Збалансоване забезпечення гормонами щитоподібної залози має особливе значення у дитячому та підлітковому віці для регуляції обміну речовин, фізичного та розумового розвитку.

Для повноцінної роботи щитоподібної залози важлива щоденна забезпеченість організму дитини йодом та селеном. Йод потрібний для синтезу гормонів. Селен входить до складу ферментів, які допомагають засвоєнню йоду щитоподібною залозою, та бере участь у перетворенні гормонів щитоподібної залози на активну форму.

Противопоказания

індивідуальна непереносимість компонентів, що не рекомендується застосовувати особам з захворюваннями щитовидної залози, при яких протипоказані препарати йоду.
 

Способ применения и дозы

Вживати дітям віком від 3 до 11 років по 1 таблетці 1 раз на добу під час або після прийому їжі; запивати питною водою. Курс споживання визначає лікар індивідуально. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Условия хранения

Маса нетто вмісту 1 таблетки: 78 мг ± 7,5%.

Термін придатності

3 роки.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці за температури не вище 25 °С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.
 

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Йоsен (Йосен) для детей табл. №50

По этому товару ещё нет отзывов