Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Какао-Масло Фасованное СФГ 15 г

Код: 75980
Какао-Масло Фасованное СФГ 15 г
Цена от 11.82 до 32.00 грн

Наличие в 70 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

простудные заболевания

Форма выпуска

Масла

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Какао-Масло Фасованное СФГ 15 г

Состав

1 стаканчик масою 15 г: какао масло – 100%.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

Харчова цінність 100 г продукту: жири – 99,9 г; вуглеводи – 0 г; білки – 0 г. Енергетична цінність 100 г продукту:?899 ккал.

Під «100% натуральне» маємо на увазі, що ця дієтична добавка містить виключно какао-масло без додавання консервантів, барвників та будь-яких інших домішок.

Властивості

Какао-масло отримують із зерен плодів шоколадного дерева. Його головна відмітна риса полягає в утриманні антиоксидантних речовин, здатних стимулювати імунну систему.

Корисні властивості «Какао-масло»:

  • Допомагає зміцнити імунну систему - жирні кислоти, які містяться в маслі, активізують захисні клітини організму, що борються з інфекційними та запальними процесами.
  • Регулярне вживання какао-масла очищає кров, зміцнює стінки судин, стабілізує роботу центральної нервової системи, а також є відмінною профілактикою серцево-судинних захворювань.
  • Притупляє старіння організму - антиоксидантні властивості продукту нейтралізують шкідливі речовини, тим самим поліпшується загальний стан людини і сповільнюється процес прояви вікових ознак (утворення зморшок, втрата еластичності тканин і судин).
  • Загоює слизові оболонки - швидко позбавляє від тріщин на губах, загоює виразки в роті, ерозію і т.д.

Показания

Рекомендовано використовувати як дієтичну добавку до основного раціону харчування: при катаральних запаленнях верхніх дихальних шляхів – для змащення та пом’якшення слизової оболонки; при атеросклерозі – для сприяння виведенню з організму холестерину та протистояння утворенню бляшок холестерину; людям, що мають проблеми зі стулом.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття окремих компонентів продукту.

Способ применения и дозы

При катаральних запаленнях: розтопити у чашці з гарячим напоєм 1/2 чайної ложки какао масла та випити; при атеросклерозі: розтопити у чашці з гарячим напоєм по 1/2 чайної ложки какао масла 2 рази на день вранці та ввечері та випити за 15 хвилин до прийому їжі; для тих у кого проблеми зі стулом: розтопити у теплому напої по 1 чайній ложці та пити на ніч, протягом трьох тижнів стул нормалізується.

Застереження

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Зберігати в недоступному для дітей місці. Слід обмежувати вживання при алергічних реакціях, порушеннях сну і підвищеній збудливості, надмірній вазі та під час низькокалорійної дієти. Побічних реакцій при застосуванні окремими категоріями населення (діти, особи похилого віку, вагітні, спортсмени тощо) виявлено не було.

Не є лікарським засобом. Без ГМО

Условия хранения

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 °С.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Упаковка

Стаканчик масою 15г.

Партія та дата виготовлення вказані на стаканчику.

Номер партії відповідає даті виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Какао-Масло Фасованное СФГ 15 г

По этому товару ещё нет отзывов