Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Кальция Глюконат Фруктовый таблетки д/жев. по 800 мг №120 (10х12)

Код: 58966
Кальция Глюконат Фруктовый таблетки д/жев. по 800 мг №120 (10х12)
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Кальция Глюконат Фруктовый таблетки д/жев. по 800 мг №120 (10х12)

Состав

Кальцію глюконат - 450,0, цукрова пудра - 220,0, екстракт фруктовий яблука - 100,0, кислота лимонна - 12,0, крохмаль картопляний - 10,0, магнію стеарат- 8, 0. Без ГМО

Поживна (харчова) цінність: білки - 0,1 g (г), жири - 0,1, g (г), вуглеводи - 29,9 g (г). 

Енергетична цінність (калорійність): 120,9 kcal (ккал).

Властивості

Кальцій - мікроелемент, що має величезне значення для нормального функціонування людського організму. Серед солей кальцію найбільш поширеними у світовій практиці є кальцію хлорид і кальцію глюконат. В даний час вчені віддають перевагу кальцію глюконату в зв'язку з його кращою переносимість, більш низькою токсичністю і більш високою біодоступністю.

Іони кальцію є пластичним матеріалом для скелета і зубів, беруть участь в різних ферментативних процесах, регулюють швидкість проведення нервових імпульсів і проникність клітинних мембран. Іони кальцію необхідні для процесу нервово-м'язової передачі, для підтримки скорочувальної функції міокарда. Крім того, солі кальцію мають протизапальну, в'яжучу і протиалергічну дію. Концентрація іонів кальцію в плазмі крові є однією з найжорсткіших констант гомеостазу - зміна її всього на 1% приводить в дію механізми, що відновлюють порушену рівновагу.

Зменшення вмісту іонів кальцію в плазмі крові і тканинах може призводити до розвитку різних патологічних процесів. Виражена гіпокальціємія призводить до розвитку тетанії. Хронічний дефіцит кальцію може супроводжуватися порушенням функцій скелетних і гладких м'язів, серцево-судинної системи, порушенням згортання крові, розвитком остеопорозу.

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована в якості джерела кальцію.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного застосування.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, жінки в період вагітності, діти до 12 років.

Способ применения и дозы

Рекомендується вживати дорослим і дітям старше 12 років по 1 таблетці двічі на день за 30 хвилин до прийому їжі. Перед застосуванням потрібна консультація лікаря.

Не рекомендується при індивідуальній чутливості до компонентів продукту, жінкам в період вагітності, дітям до 12 років.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника в захищеному від світла, при температурі не вище 25 ° C і відносній вологості повітря не вище 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Форма випуску

Таблетки по 450 мг. Не є лікарським засобом.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Кальция Глюконат Фруктовый таблетки д/жев. по 800 мг №120 (10х12)

По этому товару ещё нет отзывов