Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Карбоактив Уголь активированный таблетки по 0,25 г №10 (10х1)

Код: 56492
Карбоактив Уголь активированный таблетки по 0,25 г №10 (10х1)
Цена от 5.00 до 10.00 грн

Наличие в 3547 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

отравления, интоксикации, аллергия

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Карбоактив Уголь активированный таблетки по 0,25 г №10 (10х1)

Состав

Карбоактив таблетки з лепехою: вугілля активоване, подрібнене кореневище лепехи, допоміжні компоненти.

Карбоактив таблетки зі звіробоєм: вугілля активоване, подрібнена трава звіробою, допоміжні компоненти.

Карбоактив таблетки з часником, куркумою та безсмертником: вугілля активоване, подрібнені плоди часнику, куркуми, безсмертника, допоміжні компоненти.

Карбоактив таблетки з м’ятою та фенхелем: вугілля активоване, подрібнені квіти м’яти та фенхелю, допоміжні компоненти.

Карбоактив таблетки з прополісом: вугілля активоване, прополіс, допоміжні компоненти.

Карбоактив таблетки з ромашкою та календулою: вугілля активоване, подрібнені квіти ромашки та календули, допоміжні компоненти.

Карбоактив таблетки з деревієм та кропивою: вугілля активоване, подрібнені листя деревію та кропиви, допоміжні компоненти.

Карбоактив таблетки з кропом: вугілля активоване, подрібнені плоди кропу запашного, допоміжні компоненти.

Карбоактив таблетки з хвощем польовим: вугілля активоване, подрібнені листя хвощу польового, допоміжні компоненти.

Карбоактив таблетки з квітковим пилком: вугілля активоване, квітковий пилок, допоміжні компоненти.

Карбоактив таблетки з чорницею та морквою: вугілля активоване, подрібнені плоди чорниці та моркви, допоміжні компоненти.

Карбоактив таблетки з шипшиною та горобиною: вугілля активоване, подрібнені плоди шипшини та горобини, допоміжні компоненти.

Властивості

Активоване вугілля є сорбентом. Має велику поверхневу активність і високу сорбційну здатність. Зменшує всмоктування зі шлунково-кишкового тракту токсичних речовин, солей важких металів, алкалоїдів і глікозидів, лікарських речовин, сприяючи їх виведенню з організму.

Адсорбує на своїй поверхні гази. Показання до застосування: диспепсія, інтоксикація при дизентерії, сальмонельозу, харчовій токсикоінфекції, метеоризм, гіперсекреція соляної кислоти в шлунку, алергічні захворювання, отруєння хімічними сполуками, лікарськими препаратами (в т. ч. алкалоїдами, солями важких металів); для зменшення газоутворення при підготовці до рентгенологічного та ендоскопічного досліджень.

Ромашка є протизапальним, потогінним, заспокійливим, кровоспинним і знеболюючим засобом. Знімає спазм, прискорює регенерацію епітелію, зупиняє процеси гниття і бродіння в кишечнику, стимулює травлення, має дезінфікуючі властивості. Завдяки вмісту хамазулена відноситься до антиалергічних препаратів. Глікозиди ромашки розслаблюють гладку мускулатуру, мають атропіноподібну дію.

Кореневища лепехи використовується при захворюваннях органів травного тракту (гастрит, підвищена або знижена секреція підшлункової залози, коліт та ін.). Найчастіше корисні властивості лепехи використовують для кращого апетиту і травлення: активні речовини у вигляді ефірних олій і гіркого глікозиду акорін впливають на смакові рецептори, викликають посилення секреції шлункового соку, зменшують газоутворення.

Трава звіробою надає спазмолітичну дію на гладку мускулатуру всього організму і кровоносні судини, стимулює регенераційні процеси. Затребувані також його в’яжучі, сечогінні, загальнозміцнюючі, кровоспинні, антисептичні та протизапальні корисні властивості.

Куркуму застосовують при захворюваннях печінки і жовчного міхура, нирок, а також як шлунковий засіб, що покращує травлення і підвищує апетит. Вона регулює рівень холестерину в крові.

Часник містить в собі комплекс біологічно активних сполук, які надають множинний вплив на організм людини – противірусну, протизапальну, протигрибкову, антибактеріальну дію, сприяють нормалізації кишкової мікрофлори, підвищенню опору організму до застудних, інфекційних захворювань.

Безсмертник (цмин) сприяє переробці їжі, покращує функціонування шлунка, нормалізує виділення ферментів травлення. Цим обумовлене його використання при лікуванні гастриту, панкреатиту, атонічного запору. Екстракт квіток цмину завдяки флавоноїдним сполукам допомагає зняти спазми кишечника.

М’яту активно застосовують при захворюваннях верхніх дихальних шляхів і ГРЗ, в лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту: гастритів, колітів, метеоризму, нудоти, проносу, блювоти і закрепу. Також м’яту п’ють при печії і підвищеній кислотності, болях у шлунково-кишковому тракті, втраті апетиту і уповільненому травленні. М’яту перцеву вводять до складу зборів для лікування холециститів, гепатитів і жовчнокам’яної хвороби.

За допомогою фенхелю можна позбутися закрепу, розладу шлунка, здуття живота і спазмів. Рослина має протизапальну та спазмолітичну властивість, допомагає стимулювати виробництво шлункових ферментів, полегшує травлення і усуває неприємний запах з рота. Проявляє протимікробну, протизапальну активність, прискорює процеси регенерації (відновлення уражених тканин).

Календула має протизапальні, ранозагоюючі та антимікробні властивості. Проявляє противірусну активність, прискорює регенерацію, захищає від появи грубого колоїду на місці пошкодження, стимулює секреторну діяльність печінки і жовчної системи. Призначають у складі комплексного лікування ерозивних гастритів, ентероколітів, колітів, виразкової хвороби.

Корисні властивості деревію також виражаються в жовчогінній дії, посиленні вироблення шлункового соку, покращенні апетиту. Завдяки спазмолітичній дії трава деревію використовується для зменшення больових відчуттів, викликаних спазмами кишечника.

У листях кропиви міститься аскорбінова кислота (потужний антиоксидант), вітаміни В1, В2, К, хлорофіл, глікозиди, каротин, мурашина і ферулова органічні кислоти. Листя кропиви в народній медицині допомагають у разі нестачі або надлишку вітамінів (при гіпо- та авітамінозі). Також листя кропиви використовуються як профілактичний засіб для порожнини рота, перш за все зміцнення ясен, лікування гінгівіту, пародонтиту, стоматиту; при закрепах, геморої, розладі шлунка, захворюванні печінки.

Кріп запашний застосовується для поліпшення лактації, нормалізації моторної діяльності кишечника. Настої з плодів цієї рослини ефективні при діареї, неврозах, призначаються при перших проявах стенокардії і гіпертонії. Також показаннями до застосування є бронхіти, фарингіти.

Хвощ надає загальнозміцнюючу, сечогінну та протизапальну дію. Застосовується польовий хвощ і при порушеннях роботи шлунково-кишкового тракту, зокрема, при діареї, що супроводжується кров’яними виділеннями.

Квітковий пилок містить всі необхідні амінокислоти, які людина повинна отримувати з їжею, оскільки сам організм не може їх синтезувати. У ній виявлено 27 мікроелементів, серед яких особливо багато калію, необхідного організму для підтримки серцевого м’яза, а також заліза, міді, кобальту. Квітковий пилок застосовують як загальнозміцнюючий, імуностимулюючий і адаптогенний засіб. Пилок нормалізує діяльність шлунково-кишкового тракту (ферменти і амінокислоти, гармонійне поєднання білків, жирів і вуглеводів). Поліпшується апетит. Виліковуються сильні закрепи, ентероколіти, дисбактеріоз кишечника.

Чорниця надає судинорозширюючу, в’яжучу, кровотворну, протизапальну, кардіотонічну, сечогінну, жовчогінну дію. Чорниця є протипроносним, кровоспинним, загальнозміцнюючим засобом. Допомагає при нічному нетриманні сечі і закрепі, активізує діяльність кишечника.

Морква добре контролює обмін вуглеводів і нормалізує травлення в цілому. Якщо у людини порушений вуглеводний обмін, то з надходженням в їжу, ці вуглеводи осідають на боках у вигляді «целюліту». Допомагає при запорах і геморої. У моркві міститься багато клітковини, що незамінне в харчуванні тих, хто страждає від ожиріння. Крім цього, морква сприяє випорожненню кишечника, виводить з нього шлаки, токсини і солі важких металів.

Показания

Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування з метою виведення токсичних речовин з організму, поліпшення секреторної функції кишечника, зменшення процесів бродіння і газоутворення.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, діти.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1-2 таблетки/капсули 2-3 рази на день за 1-1,5 год до або через 2 год після вживання їжі, запивати водою. Курс прийому — 14 днів. При необхідності курс можна повторити.

Условия хранения

Термін придатності

36 місяців.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Карбоактив Уголь активированный таблетки по 0,25 г №10 (10х1)

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: