Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Кардилекс капс. 700 мг №40

Код: 19297
Кардилекс капс. 700 мг №40
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Кардилекс капс. 700 мг №40

Состав

L - аргінін - 280 мг, L - карнітин -245 мг, таурин - 28 мг, магній - 35 мг, коензим Q - 10 -14 мг, екстракт глоду, вітамін РР - 7 мг, вітамін В6 - 0,98 мг, вітамін В5 - 10,5 мг, вітамін С - 7 мг.

Форма випуску

40 (60) капсул по 700 мг

Фармакологічна дія компонентів:

має відчутні тонізуючі властивості; характеризується значною антиоксидантною активністю; попереджає, або знижує ризик ураження клітин, зумовлений нестачею кисню; нормалізує енергетичний баланс клітин, міокарду і організму в цілому; прискорює метаболізм жирних кислот; попереджає перекисне окислення ліпідів низької щільності; має анаболічні властивості; зменшує шкідливий вплив радіо-та хіміотерапії; сприяє розрідженню крові.

Показания

Препарат може бути ефективно застосований:

в якості натурального енерготоніку; у комплексній профілактиці серцево-судинних захворювань: ішемічної хвороби, аритмії, кардіоміопатії та інших захворюваннях, а також при атеросклерозі, гіпертонії і м'язової дистрофії; у комплексній терапії при реабілітаційного періоду після перенесених тяжких захворювань; як профілактичний засіб для попередження швидкого «знос» і старіння організму при надмірних фізичних навантаженнях і при знаходженні в екологічно незадовільних умовах; при надмірних фізичних та інтелектуальних навантаженнях; з метою нормалізації метаболізму, зменшення жирових відкладень, зміцнення і посилення м'язових тканин; під час періоду реабілітації після радіо - та хіміотерапії; як загальнозміцнюючий засіб. Наведена інформація не може розглядатися в якості заміни діагностики, медичних консультацій або для самостійного лікування. Для діагностування, лікування або медичних консультацій зверніться до лікаря.

L - аргінін і таурин - амінокислоти, які беруть участь у синтезі оксиду азоту, важливого чинника, від якого залежить здоровий кровообіг серця, а також всіх органів і тканин організму. Також вони сприяють стабілізації артеріального тиску і зменшують ризик глікозидній інтоксикації.

Q - 10 - забезпечує енергетичне харчування тканин організму. Сприяє збереженню здорового стану артерій і їх відновлення. Кофермент Q - 10 попереджає розвиток атеросклерозу. Q-10 здійснює найбільш потужний вплив на припинення процесів окислення холестерину, саме ці окислювальні процеси джерелом деградації артерій і в довгостроковій перспективі серцевих нападів і інсультів. Кофермент Q - 10 допомагає попередити проблеми, пов'язані з передчасним старінням організму, зокрема, серцево-судинні захворювання, захворювання імунної системи, погіршення мозкової діяльності і різні хронічні захворювання. Крім цього, кофермент Q - 10 сприяє повергненню людям старшого віку бадьорості, енергії і натхнення.

L - карнітин - підвищує ефективність роботи м'язів і покращує роботу серцево-судинної системи за рахунок активізації обміну речовин. Ця амінокислота також бере участь у жировому обміні, що сприяє зменшенню жирової маси при активній роботі м'язів.

Вітамін РР (нікотинова кислота) - відіграє важливу роль у виробленні енергії, а також стимулює роботу серцевого м'яза і сприяє нормалізації кровообігу.

Вітамін В5 - бере участь в окисленні жирних кислот і має гипохолестерические властивості.

Екстракт глоду колючого - містить аміни (холін, ацетилхолін), β - каротин, вітамін До, антоціани, цукру, кверцетин, стерини, флавоноїди, пектини, сорбіт та ін. Сприяє поліпшенню кровообігу в коронарних судинах серця і в судинах мозку, підвищує чутливість міокарда до серцевих глікозидів, посилює скорочення серцевого м'яза і зменшує їх порушення, забезпечує м'яку заспокійливу дію та нормалізує артеріальний тиск.

Вітамін С - попереджає окислення холестерину ліпопротеїдів низької щільності, захищаючи стінки судин від відкладення холестерину окислених форм.

Магній - відповідає за стабільну роботу серця зокрема і серцево-судинної системи в цілому. Попереджає виникнення і розвиток цілого ряду хвороб, зокрема серцево-судинної, ендокринної і нервової систем.

Вітамін В6 сприяє зниженню рівня поганого холестерину і ліпідів у крові і розщепленню поліненасичених жирних кислот, позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи.

Противопоказания

індивідуальна чутливість до компонентів. Дітям, вагітним і годуючим жінкам вживати за умови рекомендацій лікаря.

Способ применения и дозы

дорослим по одній капсулі на добу за півгодини до їжі, запиваючи рідиною. За рекомендацією лікаря дозування може бути змінено.

Термін застосування

1 місяць. При необхідності курс можна повторювати два-три рази в рік.

Побочные реакции

при дотриманні дозування не виявлені.

Условия хранения

24 місяці з дати виготовлення.

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 °С.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Кардилекс капс. 700 мг №40

21.07.2022

мне нравится препарат, доктор советовал пропить 2 недели у меня была какая-то слабость..состояние прошло но теперь уутром без него уде как-то не могу, зарядка на пол дня иочно до вечера пока уде совсем не устанешь