Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

КардиоАктив Боярышник таблетки №40

Код: 73916
КардиоАктив Боярышник таблетки №40
Цена от 95.00 до 128.99 грн

Наличие в 3 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

улучшение функции сердца и сосудов

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 14 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для КардиоАктив Боярышник таблетки №40

Состав

Екстракт квіток і листя глоду, целюлоза мікрокристалічна (носій), калію аспарагинат, магнію аспарагинат; компоненти плівкового покриття (харчові добавки): гідроксипропілметилцелюлоза (загусник), твін 80 (емульгатор), поліетиленгліколь (глазирувач), оксиди заліза (барвники); кроскарамеллоза (носій), діоксид кремнія аморфний і стеарат кальцію рослинного походження (агенти антисліджуючі).

Показания

Щоб справлятися з божевільним ритмом сучасного життя і не потрапити в «сердечну» статистику, допоможіть своєму серцю працювати правильно - приймайте КардіоАктів. У ньому високе дозування екстракту квіток і листя глоду, які підсилюють кровообіг у судинах серця, сприятливо впливає на серцевий ритм. У КардіоАктиві дію глоду вперше посилено «вітамінами для серця» - калієм і магніем. Такий комплекс в одній таблетці посилено живить і зміцнює серце, роблячи його більш сильним і витривалим.

Дія компонентів, що входять до складу:

  • Глід (квітки, листя), завдяки сукупній дії біологічно активних речовин, таких як оксикоричні кислоти, флавоноїди, глікозиди, дубильні речовини, сапоніни і деяких інших, сприяє зміцненню і живленню серця. Крім того, взаємодія всіх розміщених в глід речовин підтримує ритм роботи серця.
  • Калій та магній - мікроелементи, необхідні для нормального життя всіх клітин організму людини. Вони мають важливе значення і в роботі серцево-судинної системи. Протягом життя постійно виникають ситуації, пов'язані з нестачею або підвищеними втратами калію і магнію або з підвищеною потребою в цих елементах: інтенсивне навантаження, стрес та інші. При нестачі калію і магнію порушується природна робота серцевого м'яза, їй важко отримати кисень і ті поживні речовини, які доставляються з кров'ю. Тому необхідно заповнити дефіцит калію і магнію в організмі. Продукти, якими ми харчуємося, містять невелику кількість даних мікроелементів. Тому крім вживання продуктів, що містять калій і магній, потрібно додатковий прийом препаратів калію та магнію для харчування й зміцнення серця.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, годування груддю. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям старше 14 років - по 1-2 таблетки 2 рази на день під час їжі. Тривалість прийому - не менше 20 днів. Допускається регулярне застосування з 10-ти денною перервою.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о КардиоАктив Боярышник таблетки №40

По этому товару ещё нет отзывов