Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Кератостил капли оч. по 10 мл в флак.-кап.

Код: 67534
Кератостил капли оч. по 10 мл в флак.-кап.
Цена от 193.52 до 429.90 грн

Наличие в 4166 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

синдром сухого глаза, кератоконъюнктивит

Область применения

офтальмология

Форма выпуска

Жидкости глазные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Кератостил капли оч. по 10 мл в флак.-кап.

Состав

Гіпромелоза (гідроксипропілметилцелюлоза) 0,3%, цетримід 0,01%, декспантенол, динатрію едетат, натрію фосфат двоосновний, калію фосфат одноосновний, очищена вода.

Показания

Очні краплі Кератостіл – це стерильний водний розчин 0,3% гіпромелози (гідроксипропілметилцелюлози), який застосовується для зволоження, змащування та заспокоєння тканини ока; для пришвидшення реепітелізації рогівки; для усування відчуття сухості та легкого подразнення очей через умови навколишнього  середовища (кондиціонування повітря, пил, сонячне випромінювання); при втомі очей, спричиненої тривалим читанням, керуванням автомобілем чи користуванням компютером.

Очні краплі Кератостіл (властивості) – розчин повністю прозорий, розчинний у воді у всіх пропорціях, не утворює нерозчинних осадів з наявними у сльозній рідині солями металів чи органічними речовинами; має pH повністю сумісний із тканинами ока та сльозною рідиною, що забезпечує його високу переносимість.

Способ применения и дозы

Закапувати 1-2 краплі  розчину у нижнє кон’юнктивальне склепіння ока, обережно натискаючи на флакон. У разі потреби можна використовувати більше одного разу на день. Тривалість курсу лікування залежить від клінічної картини і встановлюється лікарем індивідуально.

Условия хранения

Зберігати за температури не вище +25 оС.

Зберігати у місцях, недоступних для дітей.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Кератостил капли оч. по 10 мл в флак.-кап.

14.09.2022

Кератостил капли мне не подошли, брала от сухого глаза, увлажнения не почувствовала, наоборот ухудшились рези и песок в глазах, хотя маме подошли хорошо

25.08.2022

Офтальмолог выписал эти капли для ночных линз, пользовалась 3 месяца. Потом начался аллергический конъюнктивит в уголках глаз(возможно индивидуальные особенности организма). Средство не плохое, никак не ощущается на глазах, но может вызвать аллергическую реакцию.