Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Кетозан Фут Baum Pharm крем для ног 75 мл

Код: 72847
Кетозан Фут Baum Pharm крем для ног 75 мл
Цена от 189.00 до 189.00 грн

Наличие в 1772 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

грибковые инфекции кожи

Область применения

дерматология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Кетозан Фут Baum Pharm крем для ног 75 мл

Состав

Вода дистильована, екстракт насіння грейпфрута, ізопропілпальмітат, пропіленгліколь, кетоконазол, екстракт огірка, екстракт м'яти, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, спирт цетилстеариловий , ПЕГ-400, ефірна олія чайного дерева, ефірна олія грейпфрута, акрилат/С 10-30 алкіл акрилат кроссполімер, триетаноламін, консервант: феноніп ХВ; антиоксидант: ВНТ. 

Опис

Крем для ніг Кетозан фут рекомендується застосовувати для догляду за нігтями та шкірою стоп, зокрема в процесі лікування та профілактики мікотичних уражень викликаних грибками-дерматофітами та дріжджовими грибками. Завдяки протигрибковій, антибактеріальній, зволожуючій та протизапальній дії компонентів, що містять у його складі, крем сприяє усуненню свербежу та неприємних відчуттів, покращує стан нігтів та шкіри стоп, пом‘якшує, зволожує та допомагає регенерації уражених поверхонь.

Ефірна олія та екстракт насіння грейпфрута володіють яскравою зволожувальною та регенеруючою дією, завдяки чому сприяють пом‘якшенню уражених ділянок нігтів та стоп і забезпечують активне відновлення епідермісу.

Ефірна олія чайного дерева, що містить високоактивні органічні сполуки цинеол, моно- та дитерпени, полегшує перебіг запальних процесів, володіє протигрибковою та антибактеріальною активністю.

Лізоцим, органічні кислоти та вітамін В9 у складі екстракту огірка допомагають очищенню нігтів та шкіри стоп, зменшують набряки при запальних процесах та сприяють зволоженню та покращенню загального стану шкіри.

Екстракт м‘яти має виражені протизапальні властивості, що сприяють усуненню неприємних відчуттів та свербежу при запальних процесах, викликаних мікотичними ураженнями, заспокоює шкіру та допомагає нормалізувати процес регенерації її клітин.

Противопоказания

Не застосовувати при індивідуальній підвищеній чутливості до компонентів крему.

Способ применения и дозы

Наносити крем на уражені ділянки сухої чистої шкіри стоп. Використовувати за потребою. Уникати потрапляння в очі.

Застереження

Тільки для зовнішнього застосування. При потраплянні в очі ретельно промити великою кількістю проточної води. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Условия хранения

Зберігати при температурі від +5°С до +25°С, в недоступному для дітей місці.Дата «Використати до» є номером партії і зазначена на шві туби та на упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Кетозан Фут Baum Pharm крем для ног 75 мл

По этому товару ещё нет отзывов