Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Кетозан Baum Pharm шампунь против перхоти, 100 мл

Код: 72846
Кетозан Baum Pharm шампунь против перхоти, 100 мл
Цена от 209.00 до 209.00 грн

Наличие в 1852 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

укрепление волос, перхоть

Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мыла и шампуни

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Кетозан Baum Pharm шампунь против перхоти, 100 мл

Состав

Склад: вода дистильована, натрію лауретсульфат, кокамідопропілбетаїн, динатрій кокоамфодіацетат, пропіленгліколь, кетоконазол, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, ПЕГ-120-метилглюкозид диолеат, полікватерніум-7, натрію хлорид, гідролізат протеїнів злакових, ефірна олія чайного дерева, вітамін Е, сорбат калію, лимонна кислота.

Властивості

Кетоконазол у складі шампуню допомагає покращити стан шкіри голови та полегшити лущення і свербіж, що виникають при мікотичних ураженнях та супроводжуються появою лупи, себорейної екземи та висівкоподібного лишая.

Ефірна олія чайного дерева, що містить високоактивні органічні сполуки цинеол, моно- та дитерпени, сприяє очищенню шкіри голови, полегшує перебіг запальних процесів, володіє протигрибковою та антибактеріальною активністю.

Шампунь Кетозан містить гідролізат протеїнів пшениці, що поліпшує структуру волосся завдяки амінокислотам, які здатні проникати у волосину та відновлювати її зсередини. Протеїни пшениці покращують стан шкіри та насичують її вологою, запобігаючи зневодненню та лущенню.

Показания

Шампунь Кетозан рекомендується застосовувати для догляду за волоссям і шкірою волосистої частини голови, зокрема як допоміжний засіб для лікування та профілактики запальних процесів, викликаних мікотичними ураженнями за участю пліснявих та дріжджових мікроорганізмів – дерматофітів, що спричиняють висівкоподібний лишай, себорейний дерматит та лупу.

Противопоказания

Гіперчутливість до кетоконазолу або до будь-якого іншого компоненту шампуню, вагітність та період лактації, дитячий вік.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Способ применения и дозы

Залежно від довжини волосся нанести необхідну кількість шампуню на вологе волосся на 3–5 хвилин, після чого ретельно змити водою. Уникати потрапляння в очі.

Застереження: тільки для зовнішнього застосування. При потраплянні в очі ретельно промити великою кількістю проточної води.

Термін використання: 2 рази на тиждень протягом 2–4 тижнів.

Условия хранения

При температурі від +4 °С до +25 °С в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Кетозан Baum Pharm шампунь против перхоти, 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов