Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Климапин капсулы №30 (10х3)

Код: 58370
Климапин капсулы №30 (10х3)
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Климапин капсулы №30 (10х3)

Состав

Глоду колючого - 0,102, насіння кропу городнього - 0,003, трава пустирника - 0,05, трава материнки звичайної - 0,017, шишки хмелю - 0,068, листя шавлії лікарської - 0,03, листя кропиви двудомної - 0, 03. Без ГМО.

Харчова (поживна) цінність 100 г: білки - 0,9 г, жири - 0,1 г, вуглеводи - 12,8 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 55,7 ккал.

Властивості

Лікарські рослини, що входять до складу дієтичної добавки КЛІМАПІН® ще з давнього часу широко використовуються у рецептах народної медицини.

Плоди глоду колючого містять біологічно активні речовини, які підсилюють кровообіг в коронарних судинах і судинах головного мозку, зменшують збудливість і підвищують скорочення серцевого м'яза, знижують збудливість центральної нервової системи, проявляють гіпотензивну дію.

Трава пустирника містить стероїдні та флавоноїдні глікозиди, ефірну олію, сапоніни, дубильні речовини, які зменшують процеси збудження в центральній нервовій системі, сприяють нормалізації артеріального тиску i настанню фізіологічного сну, а також посилюють ефекти інших седативних та снодійних засобів.

Трава материнки звичайної містить кумарини, вітаміни, сапоніни, органічні кислоти, мікроелементи. Виявляє седативну, кровоспинну, антисептичну, імуностимулюючу дії. Стимулює мікроциркуляцію, нормалізує артеріальний тиск, нормалізує гормональний фон, полегшуючи перебіг клімаксу.

Шишки хмелю звичайного. Мають помірно виражений заспокійливий ефект. Основною біологічно активною речовиною, яка обумовлює седативну і снодійну дію, є ефірна олія. Гіркоти посилюють шлункову секрецію і підвищують апетит.

Листя шавлії лікарської мають протизапальні властивості, пов'язані з утриманням дубильних речовин, флавоноїдних сполук і вітаміну Р, ущільнюють епітеліальні тканини, знижують проникність клітинних мембран, стінок кровоносних і лімфатичних судин. Антисептичні властивості листя шавлії обумовлені рослинним антибіотиком Сальвіни. Гіркоти і ефірні олії шавлії підвищують секреторну активність шлунково-кишкового тракту, мають незначну спазмолітичну і бактерицидну дію, пригнічують потовиділення.

Листя кропиви двудомної містять вітаміни, органічні кислоти, каротиноїди, дубильні речовини. Надають імуностимулюючу, тонізуючу дію, посилюють обмін речовин, підвищують тонус матки і кишечника, покращують діяльність серцево-судинної системи.

Насіння кропу городнього містить ефірну олію, азотисті і безазотисті речовини, цукор, клітковину, каротин. Надає спазмолітичну і седативну дію.

Показания

КЛІМАПІН® застосовується як допоміжний засіб у комплексному лікуванні клімактеричного синдрому легкого і середнього ступеня вираженості, що супроводжується підвищеним рівнем тривожності, в предменопаузальному і менопаузальному періодах в час припливів і потовиділення, вегето-судинної дистонії, легкого і помірного безсоння неорганічного характеру, астено-невротичним синдромом або нейроциркуляторна дистонія, при психоемоційному навантаженні.

Рекомендації щодо застосування: добавка дієтична до раціону харчування - джерело біологічно активних речовин для поліпшення якості життя в клімактеричному періоді, сприяє нормалізації стану серцево-судинної і нервової систем.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, діти до 14 років, вагітні, матері-годувальниці.

Способ применения и дозы

Жінкам по 1 капсулі два рази на день за 30 хвилин до їди. Термін вживання - від 8 до 12 тижнів, в подальшому за погодженням з лікарем.

Не слід перевищувати рекомендовану добову норму. Перед застосуванням вимагає консультації з лікарем. Не є лікарським засобом.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника в недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 ° С, відносної вологості повітря не вище 75%. Блістер без упаковки зберігати в захищеному від світла місці.

Термін придатності

2 роки з дати виробництва.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Климапин капсулы №30 (10х3)

По этому товару ещё нет отзывов