Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Кодали Виносан (Caudalie Vinosun) Крем солнцезащитный легкий SPF 50+, 40 мл

Код: 85547
Кодали Виносан (Caudalie Vinosun) Крем солнцезащитный легкий SPF 50+, 40 мл
Цена от 962.20 до 1299.00 грн

Наличие в 12 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Кодали Виносан (Caudalie Vinosun) Крем солнцезащитный легкий SPF 50+, 40 мл

Состав

Aqua/Water/Eau, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Triazone, Methylpropanediol, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Arginine, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Benzotriazolyl Dodecyl P-cresol, Palmitoyl Grape Seed Extract, Glycerin, Caprylyl Glycol, Caprylyl/capryl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Xanthan Gum, Phenylpropanol, O-cymen-5-ol, Sodium Benzoate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Tocopheryl Acetate, Picea Abies Wood Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol.(337/004).

Опис

Caudalie представляє новий сонцезахисний засіб, який здійснює революцію у цій галузі. Легкий сонцезахисний крем з високим ступенем захисту SPF50+ Vinosun ефективно захищає шкіру обличчя та шиї від UVA/UVB-променів, забезпечуючи антиоксидантну дію навіть для найчутливішої шкіри. Завдяки непомітній та надлегкій текстурі без ароматів, ви зможете щодня забезпечувати собі невидимий та екологічний захист. Використовуйте сонцезахисний крем SPF50+ Vinosun щодня та насолоджуйтесь невидимим та екологічним захистом. Підходить для всіх типів шкіри, навіть чутливої. Об `єм 40 мл.

Підходить для вагітних та в період лактації.

Призначення. Максимально оберігає шкіру від впливу ультрафіолетових променів забезпечуючи природну, сяючу та стійку засмагу та зберігаючи молодість шкіри.

Активні компоненти

  • Екстракт ялини - інгредієнт на 99% природного походження, отриманий в результаті повторної переробки, виготовляється у Північній Європі. Він є антиоксидантом та посилює природні механізми захисту шкіри.
  • Поліфеноли отримані з кісточок французького винограду - мають антиоксидантні властивості та повністю блокують вільні радикали.
  • Вітамін E - інгредієнт на 100% природного походження виробляється в Європі та має антиоксидантну дію.

Способ применения и дозы

Наносити вранці кожен день. Струсіть перед використанням, потім нанесіть засіб на шкіру після звичайних засобів догляду і перед макіяжем, уникаючи зони навколо очей. У разі перебування на сонці оновлюйте шар флюїду Vinosun кожні 2 години та не засмагайте з 12 до 16 годин. Одягайте футболку, сонцезахисні окуляри та панаму у разі перебування на сонці.

Для бездоганної рівної засмаги без пігментних плям - нанесіть під сонцезахисний крем Сироватку для сяйва, що вирівнює Тон Шкіри Vinoperfect.

Регистрационные данные

Инструкция для: Кодали Виносан (Caudalie Vinosun) Крем солнцезащитный легкий SPF 50+, 40 мл

Производитель: Каудалие (Франция)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Кодали Виносан (Caudalie Vinosun) Крем солнцезащитный легкий SPF 50+, 40 мл

По этому товару ещё нет отзывов