Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Кодали Виносан (Caudalie Vinosun) Солнцезащитная вода SPF 50+, 150 мл

Код: 85552
Кодали Виносан (Caudalie Vinosun) Солнцезащитная вода SPF 50+, 150 мл
Цена от 1332.60 до 1799.00 грн

Наличие в 11 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Спрей наружный

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Кодали Виносан (Caudalie Vinosun) Солнцезащитная вода SPF 50+, 150 мл

Состав

Aqua/Water/Eau, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Propanediol, Ethylhexyl Triazone, Methylpropanediol, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Arginine, Lupinus Albus Seed Oil, Benzotriazolyl Dodecyl P-cresol, Sodium Chloride, Palmitoyl Grape Seed Extract, Glycerin, Caprylyl Glycol, Niacinamide, Phenylpropanol, O-cymen-5-ol, Tocopheryl Acetate, Picea Abies Wood Extract, Linalool, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hexyl Cinnamal, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Geraniol, Citronellol.(346/012).

Продукт пройшов дерматологічний контроль. Рослинне походження. Не містить оксибензону та октиноксату.

Опис

Сонцезахисний спрей ультралегкої текстури (вода) з високим ступенем захисту SPF50+ ефективно захищає шкіру обличчя, тіла та волосся від впливу UVA/UVB-променів, забезпечуючи антиоксидантну дію навіть для найчутливішої шкіри. Завдяки невидимій напівводно-напівмасляній текстурі засіб швидко вбирається без жирної плівки. Залишає на шкірі ніжний літній аромат. Екологічна, ніжна та нешкідлива для океану/моря формула підійде для всієї родини (з 3-х років). Об'єм 150 мл.

Призначення. Максимально оберігає шкіру та волосся від впливу ультрафіолетових променів, забезпечуючи природну, сяючу та стійку засмагу. Чинить сильну антиоксидантну дію.

Активні компоненти

  • Екстракт ялини - інгредієнт на 99% природного походження, отриманий внаслідок повторної переробки, виробляється у Північній Європі. Він є антиоксидантом і посилює природні механізми захисту шкіри.
  • Поліфеноли - отримані з кісточок французького винограду поліфеноли мають антиоксидантні властивості і повністю блокують вільні радикали.
  • Вітамін Е - інгредієнт на 100% природного походження виробляється в Європі та має антиоксидантну дію.

Способ применения и дозы

Використовуйте сонцезахисну воду з високим ступенем захисту SPF50+ перед кожним перебуванням на сонці. Струсіть перед використанням, щоб змішати дві фази, потім розпорошіть достатню кількість засобу на обличчя та тіло. Уникайте області навколо очей. У разі перебування на сонці оновлюйте шар сонцезахисної води кожні 2 години та не загоряйте з 12 до 16 години. Не залишайте дітей під прямими променями сонця. Одягайте футболку, сонцезахисні окуляри та панаму у разі перебування на сонці.

Для бездоганної рівної засмаги без пігментних плям – нанесіть під Ваш сонцезахисний засіб сироватку для сяйва, що вирівнює тон шкіри Vinoperfect.

Регистрационные данные

Инструкция для: Кодали Виносан (Caudalie Vinosun) Солнцезащитная вода SPF 50+, 150 мл

Производитель: Каудалие (Франция)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Кодали Виносан (Caudalie Vinosun) Солнцезащитная вода SPF 50+, 150 мл

По этому товару ещё нет отзывов