Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Кофе зеленый Тайфун с ягодами Годжи и Гарцинией 100 г

Код: 19232
Кофе зеленый Тайфун с ягодами Годжи и Гарцинией 100 г
Цена от 153.52 до 244.99 грн

Наличие в 767 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

похудение и детоксикация

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Продукты питания

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Кофе зеленый Тайфун с ягодами Годжи и Гарцинией 100 г

Состав

  • Кава зелена мелена - 80 %;
  • екстракт ягід годжі - 12 %;
  • екстракт гарцинії камбоджийської - 8 %.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 68,6 ккал. Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 4,1 г, жири - 0,8 г, вуглеводи - 11,3 г.

Зелена кава "Тайфун" з екстрактом гарцинії і ягід годжі - це напій, який поєднує в собі всі корисні властивості природних натуральних інгредієнтів. Він благотворно впливає на організм, призводить його в збалансований стан, тонізує. Кава "Тайфун" містить зелені кавові зерна, тобто зерна кави, що не були обсмажені і не змінили свій природний склад. У них міститься хлорогенова кислота, яка допомагає активно розщеплювати жири і худнути.

Дію зеленої кави доповнює екстракт гарцинії - витяжка з тропічної рослини, плоди якого схожі на гарбуз розміром з вишню. Екстракт гарцинії містить гідроксилимонну кислоту, яка унікально знижує апетит під час прийому їжі. Зниження апетиту відбувається завдяки тому, що гідроксилимонна кислота підтримує в крові високу концентрацію глюкози, яка сигналізує в мозок про насичення, тим самим знижуючи синтез жирів і приводячи до спалювання вже створених жирових відкладень.

Екстракт ягід годжі, що входить до складу зеленої кави "Тайфун", прекрасна біодобавка для людей, які худнуть. Ягоди годжі багаті вітамінами, мінералами і амінокислотами. Вони володіють сильною антиоксидантною, імуностимулюючою і тонізуючою дією, тому їх як і каву не рекомендується приймати у другій половині дня. Екстракт ягід годжі допомагає налагодити травлення, компенсує недолік корисних і необхідних речовин для збалансованого харчування при різних дієтах, сприяє відновленню гормонального балансу, покращує обмін речовин.

Застосовуючи зелену каву "Тайфун" в поєднанні з фізичною активністю ви отримаєте швидкий і правильний результат - струнке і підтягнуте тіло, гарне самопочуття, краса і впевненість!

Властивості:

  • активізує обмін речовин;
  • сприяє спалюванню жиру;
  • виводить токсини;
  • зміцнює волосся;
  • перешкоджає старінню шкіри;
  • містить хлорогенову кислоту, яка допомагає печінці переробляти жирні кислоти і має властивість розщеплювати жири в кишечнику, не дозволяючи всмоктуватися в кров.

Показания

Рекомендовано в раціон харчування людям, які контролюють масу свого тіла, як засіб, що сприяє поліпшенню обмінних процесів в організмі.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів препарату, вагітність, період лактації, дітям до 14 років. Не вживати ввечері!

Не рекомендується вживати з цукром і вершками.

Способ применения и дозы

1 чайну ложку порошку залити 0,5 склянки гарячої води (окропу), дати настоятися 10-15 хвилин, пити 2 рази на добу (вранці і вдень) за 30-40 хвилин до прийому їжі. Курс прийому 30-40 днів.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника при температурі від + 2 °С до + 25 °С при відносній вологості повітря не вище 75 %. Термін придатності - 24 місяці від дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Кофе зеленый Тайфун с ягодами Годжи и Гарцинией 100 г

По этому товару ещё нет отзывов