Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Коллаген экстра плюс пор. 8 г, Клубника №7

Код: 61819
Коллаген экстра плюс пор. 8 г, Клубника №7
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

артрит ревматоидный, остеартрит, артроз

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Саше

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Коллаген экстра плюс пор. 8 г, Клубника №7

Состав

Активні компоненти: гідролізат колагену, вітамін С. Допоміжні компоненти: cахарол, мальтодекстрин.

Колаген Екстра Плюс представляє собою гідролізат колагену, комплекс вільних амінокислот, одержуваних після спеціальної обробки природного колагену. Вони оптимальні за співвідношенням, а головне - не потребують перетравлення, можуть надходити безпосередньо в кров і безпосередньо використовуватися для синтезу власного колагену.

Колаген Екстра Плюс забезпечує синтез, відновлення і зміцнення сполучної тканини (особливо після травм, опіків, операцій, при захворюваннях ревматоїдним артритом, остеоартрозом і т.д.). Прийом біологічно активної добавки Колаген Екстра Плюс дозволяє у відносно короткі терміни відновити хрящову поверхню менісків, міжхребцевих дисків, зміцнити суглобово-зв'язковий апарат хребта, а також великих і дрібних суглобів. Колаген Екстра Плюс випускається з додаванням вітаміну С, має два смаку-полуниці і апельсина, при цьому практично не має протипоказань.

За допомогою сучасної технології з колагену тваринного походження виробляється високоефективний гідролізат колагену, який вже через кілька годин після прийому надходить безпосередньо в кровоносну систему організму. За біологічного складу він близький до сухожиль, хрящів і зв'язкам і містить 19 амінокислот. Гідролізат колагену, який є будівельним матеріалом для опорно-рухового апарату і вже не одне десятиліття з успіхом використовується у всьому світі в боротьбі проти артрозу і остеопорозу, є основним компонентом препарату.

Форма випуску

Порошок, 7 пакетиків по 8,0 г.

Показания

Колаген Екстра Плюс може бути рекомендований:

  • жінкам і чоловікам для уповільнення процесу природного старіння;
  • людям, які займаються фізичними навантаженнями і активними видами спорту;
  • професійним спортсменам.

Молодому організмові прийом препарату Колаген Екстра Плюс допоможе накопичити достатню кісткову масу, що дозволить в майбутньому значно віддалити появу старечої крихкості кісток.

Прийом препарату приносить і позитивний косметичний ефект: поліпшується стан шкіри, нігтів, волосся, основою яких є колаген.

Збагачення харчування засвоюваним колагеном допомагає відновити баланс колагену в організмі, який порушується з віком.

Противопоказания

 

Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, годування груддю. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

Розкрити 1 пакетик (8,0 г), що містить рекомендовану добову дозу порошку, розвести його в 0,5 склянки соку, молока або будь-якого іншого улюбленого Вами напою, перемішуючи його до повного розчинення, і випиваєте.

Дорослим приймати 1 раз на день під час їжі. Основний курс прийому - 3 місяці. Профілактичний курс - 1 місяць (4 упаковки). Рекомендується здійснювати 2-3 прийоми на рік.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Коллаген экстра плюс пор. 8 г, Клубника №7

По этому товару ещё нет отзывов