Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Колло гель для удаления бородавок и мозолей 5 мл

Код: 83745
Колло гель для удаления бородавок и мозолей 5 мл
Цена от 261.50 до 425.00 грн

Наличие в 27 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

бородавки, мозоли

Область применения

дерматология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Колло гель для удаления бородавок и мозолей 5 мл

Состав

Метилаль, ізопропанол, саліцилова кислота, етилцелюлоза 20, цетомакрогол, молочна кислота, дибутілфталат.

Розчин для усунення мозолів, зроговілої шкіри, вульгарних бородавок, папілом шкіри, гостроверхих кондилом не більше 3 мм, у тому числі долонно-підошовного гіперкератозу.

Кератолітичний засіб.

Саліцилова кислота має кератолітичну дію та слабку протимікробну активність. Молочна кислота сприяє хімічній деструкції бородавок. Фармакокінетика препарату не вивчена.

Форма випуску

Гель для зовнішнього застосування. У скляній пляшці з апельсиновою паличкою.

Об'єм 5 мл.

Противопоказания

Застереження

Не наносити на шкіру навколо очей! Після використання флакон потрібно щільно закрити. За необхідності курс лікування можна повторити. При використанні максимально допустимої добової дози, яка становить 3 мл Kollo Gel для дорослих, тривалість застосування не повинна перевищувати 20 днів.

Особливості застосування

Kollo Gel не слід наносити на родимки, волосисті бородавки особливо в області геніталій та обличчя. Kollo Gel не слід застосовувати при порушеннях функції нирок (ниркова недостатність). У цих пацієнтів застосування лікарських засобів, що містять саліцилати, може бути проведене за рекомендацією лікаря. Не допускати попадання препарату на слизові оболонки, особливо в очі. Якщо це сталося, необхідно промити великою кількістю води.

Після використання щільно закрити флакон, при контакті з повітрям розчин швидко викристалізовується!

У період вагітності застосування Kollo Gel допускається лише при нанесенні його на обмежену ділянку шкіри (не більше 5 см2). При використанні Kollo Gel можливе продовження годування груддю. Необхідно уникати контакту з обробленими поверхнями тіла матері, щоб уникнути випадкового потрапляння саліцилатів до рота дитини.

Способ применения и дозы

Для уникнення пошкоджень здорової шкіри навколо новоутворення попередньо нанести цинкову пасту або жирний крем.

При папіломах шкіри, гостроверхих кондиломах не більше 3 мм: на уражені ділянки шкіри наносити одну краплю розчину Kollo Gel 1-2 рази на добу. При вульгарних бородавках, гіперкератозах стоп, стрижневих мозолях та омозоліннях шкіри необхідно перед кожним нанесенням розпарити уражену ділянку у чистій теплій воді. Допустимо застосовування солі для ванн. Витерти насухо шкіру, потім нанести Kollo Gel в середину новоутворення, уникаючи попадання на здорові ділянки шкіри та заклеїти тканинним лейкопластиром без марлевих подушок. Процедуру повторювати вранці та ввечері. Тривалість застосування встановлюється індивідуально до повного видалення. Зазвичай через 3-4 дні використання Kollo Gel можна видалити білу, розрихленну верхівку утворення пилкою або лопаткою для п’ят після обов'язково розпарювання у теплій ванночці. Не здирати сухі білі шкірочки.

Для дорослих максимальна доза Kollo Gel дорівнює 2 мл на добу. При папіломах шкіри не більше 3мм (бородавки, гостроверхі кондиломи) наносити крапельно на середину новоутворення, не допускати розтікання гелю. Повторювати процедуру нанесення поки папілома не почорніє і не відпаде. Не заклеювати лейкопластиром.

Побочные реакции

Рідко виникає місцеве подразнення шкіри (печіння та почервоніння). В окремих випадках можливий розвиток алергічних реакцій при контакті з Kollo Gel, у такому разі необхідно припинити використання Kollo Gel. При використанні на делікатних ділянках: обличчя, пахви та промежини можливі поверхневі опіки.

Передозировка

При зовнішньому застосуванні препаратів саліцилової кислоти зазвичай не буває токсичних побічних дій навіть у разі ненавмисного, короткочасного перевищення максимальних доз. Можлива поява місцевого подразнення шкіри. У такому разі достатньо припинити використання препарату.

У разі проковтування препарату Kollo Gel необхідно негайно промити рот великою кількістю води та звернутися за допомогою до лікаря.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в темному місці при кімнатній температурі із закритою кришкою.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Колло гель для удаления бородавок и мозолей 5 мл

По этому товару ещё нет отзывов