Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Комплекс морских липидов капсулы №200

Код: 73173
Комплекс морских липидов капсулы №200
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

атеросклероз, дислипидемия

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Комплекс морских липидов капсулы №200

Состав

1 капсула містить натуральний концентрат риб'ячого жиру 500 мг омега-3 жирні кислоти (ЕПК і ДГК) 150 мг, вітамін Е (α-токоферолу ацетат) 3 МО, масло пшеничних зародків 3 мг, соєвий лецитин 3 мг, концентрат часникового масла 500: 1 - 3 мг (еквівалентно 3000 мг часникової олії), екстракт кори винограду (60% поліфенолів) 3 мг, масло вечірньої примули 3 мг, органічна лляне масло 3 мг, екстракт листя гінкго білоба 3 мг (стандартизований за змістом 24% флавонових глікозидів), октакозаноловій порошок 20 мкг.

Опис

MARINE LIPID NU-11 - це натуральний комплекс 11-ти незамінних морських ліпідів і жирних кислот рослинного походження, вітаміну Е і природних антиоксидантів, необхідних для активних людей в сучасному ритмі життя.

MARINE LIPID NU-11 діє в двох напрямках. По-перше, жирні кислоти, лецитин і екстракт гінкго білоба в складі мають нейропротекторну дію, стимулюють мозкову активність, функціонування суглобів і серцево-судинної системи.

По-друге, комплекс вітаміну Е і екстракту винограду є потужними антиоксидантами, захищають від негативного впливу вільних радикалів і попереджають передчасні вікові зміни.

Відповідає американським стандартам Premium-якості. Містить омега-3, виготовляється з жиру глибоководних морських риб екологічно чистих регіонів Аляски. Рослинні масла отримують методом холодного пресування, за рахунок чого все корисні елементи зберігаються на 100%.

Чому MARINE LIPID NU-11?

  • 100% натуральний СКЛАД
  • МІСТИТЬ 11 незамінним елементом для захисту клітин мозку, серця і судин
  • ПОСИЛЮЄ розумову активність і працездатність
  • ПОЛІПШУЄ кровообіг
  • ВИСОКИЙ РІВЕНЬ біодоступності активних компонентів
  • АМЕРИКАНСЬКІ стандарти преміальної якості

Показания

MARINE LIPID NU-11 є натуральним комплексом есенціальних жирних кислот і нутрієнтів, які забезпечують цілісність мембран клітин і є структурними компонентами головного мозку, серця, печінки та інших органів, а отже, і необхідними для їх нормального функціонування. Комплекс сприяє зниженню рівня холестерину і запобігає розвитку атеросклерозу, інсульту, інфаркту міокарда. Незамінні жирні кислоти захищають сітківку ока і покращують гостроту зору. Забезпечують зменшення запалення в суглобах при артритах, мають загальнозміцнюючу дію. Прискорюють регенерацію тканин і загоєння ран, покращує стан шкіри. Нормалізують гормональний баланс і артеріальний тиск.

Комплекс MARINE LIPID NU-11 знижує ризик розвитку онкологічних захворювань.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів.

Способ применения и дозы

По 2 капсули 3 рази на день.

Застереження

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням бажано проконсультуватися з лікарем. Не є лікарським засобом. Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла та дітей місці при температурі не вище 25 ° С в оригінальній упаковці. Після відкриття упаковки зберігати в прохолодному, сухому місці.

Упаковка

200 капсул.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Комплекс морских липидов капсулы №200

По этому товару ещё нет отзывов