Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Кордофит капсулы №30

Код: 70186
Кордофит капсулы №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

улучшение функции сердца и сосудов

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 14 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Кордофит капсулы №30

Состав

екстракт меліси, екстракт глоду, екстракт кореневища імбиру, екстракт конюшини, екстракт звіробою, вітамін С (аскорбиноваякислота), мікрокристалічна целюлоза, екстракт суниці, екстракт червоного винограду, екстракт кропиви собачої, кальцію стеарат, аеросил, вітамін Р (рутин), екстракт часнику, екстракт кореневища калгану, вітамін Е.

Дія компонентів

Екстракт меліси – є визнаним заспокійливим засобом, бореться з занепокоєнням і дратівливістю, допомагає нормалізувати артеріальний тиск, знизити рівень холестерину і цукру в крові, нормалізувати мозковий кровообіг, стабілізувати серцевий ритм.

Екстракт глоду – входить до складу препаратів для боротьби з гіпертонією, вегето-судинною дистонією, неврозами, ишимической хворобою серця, кардіосклерозом, міокардіодистрофією. Заспокійливо діє на центральну нервову систему, стабілізує артеріальний тиск і серцевий ритм, захищає серце від негативного впливу вільних радикалів завдяки вмісту двох важливих антиоксидантів – кверцитина і поліфенольних сполук. Гіперозид, стимулюючи викид крові з шлуночків, нормалізує енергообмін в серцевому апараті. Вітексин володіє судинорозширювальним ефектом і разом з мікроелементами і вітамінами забезпечує необхідне живлення клітин. Органічні кислоти борються із запальними процесами, нормалізують кровообіг, захищають судини від утворення тромбів.

Екстракт кореневища імбиру – містить потужні антиоксиданти, селен, вітаміни А, Е, С, амінокислоти, завдяки чому нормалізується робота серцево-судинної системи, яка перебуває під постійним захистом від руйнівних серця факторів. Магній і калій знижують ламкість судин, тим самим захищаючи їх від ризику розриву. Правильне співвідношення жирних кислот омега-3 і омега-6 сприяє зниженню «поганого» холестерину, а розріджує ефект подібний до дії аспірину, тому скорочується ризик розвитку тромбозу і стабілізується тиск. Імбир насичує кров киснем, що важливо при серцевих патологій.

Екстракт конюшини – ефективний при атеросклерозі, ішемічній хворобі серця, гіпертонії, стенокардії. Захищає від утворення тромбів, відновлює просвіт в судинах. Розщеплюючи жирові бляшки, знижує рівень холестерину в крові і сприяє нормалізації обміну ліпідів. Конюшина – унікальна рослина, фармацевтиці досі не вдалося синтезувати його склад і знайти аналог, який так би ретельно очищав судини. У складі містяться вітаміни В і С, кальцій, залізо, калій, магній, хром, селен, фосфор, органічні кислоти (кумариновая і саліцилова), глікозиди, ефірні олії, алкалоїди. Екстракт має сечогінну, протизапальну, тонізуючу дію, бере участь у процесах кровообігу і кровотворення, зменшує головний біль, підвищує гемоглобін.

Екстракт звіробою – рекомендується для лікування і профілактики атеросклерозу, гіпертонії, ишимической хвороби серця, кардионеврозов. Володіє противоаритмическим, протисклеротичну, судинорозширювальну, заспокійливим, антидепрессантным і антистресову дію. Благотворно впливає на роботу серця, завдяки вмісту біофлавоноїдів (кверцитина і рутина), вітаміну С, сапонінів, пенін, кумаринів. Зміцнює судини і мембрани клітин, знімає спазми, чистить від «поганого» холестерину, розріджує кров і протидіє утворенню тромбів.

Вітамін С (аскорбінова кислота) – сприяє підвищенню рівня корисного холестерину HDL, який запобігає засмічення артерій, знижує підвищений артеріальний тиск, зміцнює стінки судин, розріджує кров, захищає від атеросклеротичних змін, що ведуть до закупорки судин. Є потужним антиоксидантом, що уповільнює процес старіння клітин.

Мікрокристалічна целюлоза – має хороші сорбуючі властивості і гігроскопічність. Джерело харчових волокон. Використовується при поганої прохідності кровоносних судин, високий рівень холестерину. Необхідна для поліпшення обміну речовин.

Екстракт суниці – природний стимулятор, корисний при лікуванні гіпертонії, стенокардії та аритмії, заспокоює нервову систему, рекомендований при безсонні, істерії і неврозах. Екстракт містить мікроелементи, органічні кислоти, клітковину, дубильні речовини, аскорбінову кислоту, алкалоїди, вітаміни групи В, солі магнію, залізо, кальцій.

Екстракт червоного винограду – надає позитивну дію на судини, нормалізує тиск, покращує функції серцевого м'яза, бореться з недокрів'ям, т. к. сприяє збільшенню об'єму еритроцитів і підвищує в крові рівень гемоглобіну, стимулює кровотворення в кістковому мозку. Виноград багатий вмістом мінеральних солей, які швидко засвоюються організмом – кальцієм, цинком, залізом, міддю, марганцем, магнієм. З-за високого вмісту калію включається в раціон сердечників. Але головна його користь пояснюється високим вмістом глюкози і фруктози, завдяки їх доброчинному дії на м'язовий тонус серця, обмін речовин і стан судин.

Екстракт кропиви собачої – використовується для лікування різних патологій серцево-судинної системи: артеріальна гіпертензія, вегето-судинна дистонія, аритмія, кардіалгія, стенокардія, тахікардія, кардіосклероз, гіпертонія та ін Показаний при безсонні і нервове перезбудження в якості заспокійливого засобу, завдяки вмісту леонукардина і леотина, солей калію, що сприяють зниженню артеріального тиску, зняття втоми, збудження, нормалізації пульсу. Надає захисну дію на серцевий м'яз, допомагає відновити її роботу після ушкоджень.

Стеарат кальцію – допоміжний і безпечний компонент, який допомагає прискорити синтез інгредієнтів, які входять до складу лікувальних препаратів, і надати їм однорідну масу.

Аеросил – мінеральна речовина (діоксид кремнію колоїдний), має дію ентеросорбенту. Сприяє ретельної детоксикації організму, звільняючи його від шкідливих мікроорганізмів і токсичних речовин. У фармацевтиці використовується в якості добавки для виробництва таблетованих препаратів, кремів і суспензій.

Вітамін Р (рутин) – нормалізує роботу серцево-судинної системи, завдяки судинорозширювальній дії. Зміцнюючи судини, протидіє їх ламкості. Будучи природним венотоником, ефективний при варикозному розширенню вен, допомагає зняти набряклість, позбавити від спазм м'язів і відчуття тяжкості або розпирання в ногах. Має протизапальну властивість, знижує концентрацію «поганого» холестерину в крові, стабілізує артеріальний тиск.

Екстракт часнику – його корисні властивості для серця обумовлені наявністю аліцину, який крім того, що є потужним натуральним антибіотиком, має розріджують дією, сприяє зниженню артеріального тиску і рівня холестерину.

Екстракт кореневища калгану – по своїм лікувальним дією не поступається аспірину, має судинорозширювальну, седативну, антимікробною і протизапальною дією, що пояснюється його хімічним складом. Містяться в рослині флавоноїди сприяють зміцненню стінок судин, робить їх міцними і еластичними. Мідь бере участь у процесах кровотворення і насичує клітини киснем. Селен захищає від розвитку серцево-судинних захворювань, зміцнює центральну нервову систему і підвищує витривалість організму.

Вітамін Е – відповідає за транспортування кисню в тканини і клітини, запускаючи процеси самовідновлення і омолодження серцевого апарату. Попереджає утворення тромбів і холестеринових відкладень, зменшує в'язкість крові, нормалізує кровообіг в судинах, знижує артеріальний тиск.

Показания

  • ішемічна хвороба сердца,
  • стабільна і нестабільна стенокардія спокою і навантаження – у складі комплексної терапії,
  • порушення серцевого ритму (аритмії синусові, екстрасистоли, різні види фібриляції передсердь та ін) – у складі комплексної терапії з антиаритмічними препаратами (допомагає знизити дозу антіарітміков),
  • стани після перенесенийного інфаркту міокарда – для якнайшвидшого відновлення серцевого м'яза,
  • у комплексній терапії в період реабілітації після інсульту,
  • стани після перенесенних оперативних вмешательств на сердцє та його судинах (аортокоронарне шунтування, заміна клапанів серця та ін) для скорочення відновного периода,
  • артеріальна гіпертензія і гіпертонічна хвороба,
  • атеросклероз судин серця, мозку (церебральний атеросклероз), атеросклероз аорти та інших великихих судин (нижніх, верхніх кінцівок),
  • збільшення толерантності до фізичних завантажень,
  • підвищення стресостійкості,
  • порушення формули сну, для корекції безсоння,
  • поліпшення мозкового кровообігу, як наслідок – пам'яті, уваги,
  • залізодефіцитна, постоперационная та інші види анемтай – для збільшення продукції еритроцитів, насичення їх гемоглобіном,
  • антиоксидантна дія, захист клітин від впливу вільних радикалів,
  • зменшення в'язкості крові, поліпшення її циркуляції по судинному руслу,
  • венотоническое дія, зміцнення стінки артеріальних і венозних судин,
  • профілактика набряків,
  • профілактика тромбоутворення.

Противопоказания

індивідуальна непереносимість компонентів, вагітні та годують немовля жінки, діти до 14 років.

Способ применения и дозы

дорослим по 1 капсулі три рази на день під час їжі. Курс споживання – 30 днів. Перерва між курсами – 10 днів. Рекомендовано повторні прийоми протягом року. Не перевищувати рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Перед вживанням потрібно проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

зберігати в упаковці виробника у сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності

24 місяці з дати виготовлення. Не використовувати після завершення терміну придатності.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Кордофит капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов