Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Косметическое масло-лифтинг против глубоких морщин 115 мл

Код: 26646
Косметическое масло-лифтинг против глубоких морщин 115 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Жидкости наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Косметическое масло-лифтинг против глубоких морщин 115 мл

Состав

Натуральні рослинні олії: виноградних кісточок, жожоба; натуральні ефірні олії: ліметтова, неролієва, рожева, санталова.

Не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.

Опис

Олія косметична проти зморшок приготовлена на основі жирних рослинних олій виноградних кісточок і жожоба з додаванням ліметтової, неролієвої, рожевої і санталової ефірних олій. Не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.

Це прекрасний зволожуючий і пом'якшувальний засіб по догляду за обличчям і тілом, яке підходить для шкіри будь-якого типу. Вона має виражену омолоджуючу дію на шкіру, відновлює її первозданну пружність і еластичність. Олія ліквідує пересушення і огрубіння шкіри, освіжає і оживляє стомлену і в'ялу шкіру. Є чудовим профілактичним засобом появи зморшок, а при регулярному використанні сприяє усуненню вже наявних зморшок (особливо віртуозно розгладжує сітчасті зморшки під очима).

Застосування олії корисно для всіх типів шкіри, а особливо зрілої, старіючої, збезводненої і подразненої. Оскільки олія покращує циркуляцію крові і живлення шкіри, вона з успіхом застосовується для догляду за сухою, потрісканою, шкірою, що лущиться, запаленою і чутливою шкірою. Олія усуває гіперчутливість шкіри, звужує капіляри, знімає почервоніння, усуває видимий судинний малюнок і купероз, відновлює захисну мантію, стягує пори і нормалізує роботу сальних залоз, сприяючи усуненню вугрової висипки на жирній шкірі. Його можна використовувати для щоденного догляду за шкірою навколо очей, а також сухими, обвітреними і потрісканими губами. Олія усуває набряклість, припухлість повік, розпливчастість контурів особи і темні кола під очима. Злегка відбілюючи шкіру, надає їй рівний і красивий колір.

Олія ефективно усуває сухість, лущення і запалення шкіри, які викликані впливом агресивних факторів зовнішнього середовища. Володіючи вираженими цитофілактичними властивостями, олія стимулює оновлення клітин шкіри і сприяє швидкій її регенерації. Антисептичні властивості олії допомагають швидко залікувати рани, нагноєння, позбутися від прищів і фурункулів. Цілющу дію на шкіру олія надає при алергічних дерматитах і екземі, що супроводжуються сверблячкою.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів олії.

Способ применения и дозы

Суміш наносити щодня вранці і ввечері на попередньо очищену шкіру обличчя і шиї (а при необхідності і рук), легко масажуючи її до повного усмоктування олії.

Регистрационные данные

Инструкция для: Косметическое масло-лифтинг против глубоких морщин 115 мл

Производитель: ООО РосКосметика (Украина)

Регистрация: 05.03.02-04/15326

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Косметическое масло-лифтинг против глубоких морщин 115 мл

По этому товару ещё нет отзывов