Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Кракс (Crux) сироп от кашля 100 мл

Код: 74942
Кракс (Crux) сироп от кашля 100 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

комплексное лечение сухого, влажного кашля

Область применения

простудные заболевания

Форма выпуска

Жидкости оральные

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Кракс (Crux) сироп от кашля 100 мл

Состав

Склад: кожні 10 мл містять:

  • М'ята перцева - 5,0 мг
  • Навсар (Хлорид амонію) - 200 мг
  • Евкаліпт кулястий - 0,007 мл
  • Туласі - 10,0 мг
  • Адатода судинна - 10,0 мг
  • Солодка гола - 20,0 мг

Допоміжні речовини: Ароматизований цукровий сироп, хіноліновий жовтий, діамантовий блакитний, жовтий «сонячний захід», кармозин.

Область застосування: застосовується як біологічно активна добавка до їжі для поліпшення функціонального стану верхніх дихальних шляхів (при вологому та сухому кашлі), полегшення відхаркування.

Показания

Сухий подразнюючий та спазматичний кашель, кашель курця або алергічний, інфекції верхніх дихальних шляхів (бронхіт, ларингіт та фарингіт).

Солодка гола (Glycyrrhiza Glabra) - всі частини рослини містять органічні кислоти (гліциризинова кислота та її калієві та кальцієві солі), флавонові сполуки, глікозиди (ліквірініт, ліквіритигенін, ліквірітозид), вітаміни, ефірна олія, гіркоти, ку.

Адатода судинна (Adhtoda Vasica) - у листі міститься велика кількість алкалоїдів та ефірних олій - похідні хіназоліну (вазицинон, пеганін, вазицин, візицинол). У квітках цього чагарника знайшли глікозиди кемпферол, кверцетин. М'ята перцева (Mentha piperita) – містить L-карвон (50-70%), дигідрокарвон, ментол, ментон, лимонен, цинеол, ліналол, пінени, фелландрен. Ментол -традиційний інгредієнт, що має здатність заспокоювати і пом'якшувати роздратоване горло, забезпечує приємний ефект, що охолоджує. Туласі (Ocimum sanctum) - має протикашльовий вплив за допомогою централізованої дії, можливо, опосередкований як опіоїдною системою, так і ГАМК-ергічною системою.

Евкаліпт кулястий (Eucalyptus globulus) - дослідження евкаліпту в якості назального антигістамінового (протинабрякового) засобу показало стимулюючу або сенсибілізуючу дію на носові холодні рецептори, і більшість піддослідних повідомили про відчуття підвищеного повітряного потоку.
Навсар (Ammonium chloride) - відхаркувальний засіб, надає стимулюючу дію на слизову оболонку, корисну при катаральному бронхіті і везикальному катарі, при хронічному фарингіті, кашлюку.

Противопоказания

Підвищена чутливість до будь-якого компонента препарату; Якщо у вас є алергія на будь-який компонент, перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Особливі вказівки:

Не рекомендується застосовувати цей БАД під час вагітності та грудного вигодовування (у зв'язку з відсутністю клінічних даних). Препарат містить цукор, що необхідно враховувати хворим на цукровий діабет, а також особам, які перебувають на гіпокалорійній дієті. Колір сиропу може змінюватись з часом, але ефективність залишається незмінною. Не рекомендується одночасний прийом із протикашльовими препаратами.

Способ применения и дозы

  • Сироп для внутрішнього вживання.
  • Дорослі: 8-10 мл тричі на день
  • Діти: 5 мл тричі на день або за призначенням лікаря

Условия хранения

Термін придатності

3 роки.

Умови відпустки

Без рецепта.

Форма випуску

флакон по 100 мл у коробці з картону.

Умови зберігання

Не приймати після закінчення терміну придатності. Зберігати у прохолодному та сухому місці. Захищати від прямого сонячного світла. Чи не заморожувати. - Зберігати у недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Кракс (Crux) сироп от кашля 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов