Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Крем-Бальзам Добра Хода от трещин 40 мл

Код: 61926
Крем-Бальзам Добра Хода от трещин 40 мл
Цена от 25.90 до 50.00 грн

Наличие в 48 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Крем-Бальзам Добра Хода от трещин 40 мл

Состав

Вазелін м'який, вазелінове масло, парафін косметичний, ПЕГ-40, гідрогенізована кастрова олія, тріцетеарет-4-фосфат, ланолін, алантоїн, саліцилова кислота, ментол, екстракт кори дуба, екстракт хвоща, ефірна олія лаванди, ефірна олія чайного дерева, метилпарабен, пропілпарабен, 2-бромо-2-нітропропан-1, 3-діол.

Показания

  • Надає пом'якшувальну і зволожуючу дію
  • має протизапальну, ранозагоювальну та антисептичну дію
  • допомагає усуненню больового синдрому
  • володіє охолоджуючим ефектом, що сприяє відновленню сил і усуненню втоми ніг

Дуже неприємний стан ніг - тріщини на п'ятах. Вони можуть виникнути через нестачу вітамінів або через огрубіння шкіри, яке розвивається в результаті носіння жорсткого взуття та відсутності правильного догляду за ногами.

Догляд за ногами повинен початися з регулярного використання зволожуючих і пом'якшуючих кремів, так як шкіра ніг зазвичай досить суха.

Одним з таких засобів для Вас може стати крем-бальзам для ніг «Добра хода» від тріщин. Активні компоненти крем-бальзаму сприяють прискоренню процесу відновлення клітин шкіри, швидкому загоєнню ран, в результаті чого при тривалому використанні шкіра стає ніжною, а також захищеною від грибкових інфекцій. Так, наприклад, алантоїн має загоювальну і зволожуючу дію, відіграє важливу роль у попередженні зроговіння шкіри, надає їй бархатистість, ефективно перешкоджає подразненню шкіри, має протизапальну дію, зменшує почервоніння шкіри. Саліцилова кислота дезінфікує і захищає шкіру ніг від надмірної пітливості. А завдяки наявності в складі крем-бальзаму таких рослинних екстрактів, як екстракт хвоща і кори дуба, шкіра насичується мікроелементами кальцію і кремнію, необхідних для побудови оболонок клітин шкіри. Ланолін і вазелінове масло добре зволожують шкіру ніг, перешкоджаючи її розтріскуванню; ефірне масло лаванди і чайного дерева - хороші засоби боротьби з бактеріями ніг; ментол, що володіє охолоджуючим ефектом, допомагає зняти втому ніг.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Крем-Бальзам Добра Хода от трещин 40 мл

По этому товару ещё нет отзывов