Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Леди Карамель (Lady Caramel) крем для депиляции тела быстродействующий 100 мл

Код: 59558
Леди Карамель (Lady Caramel) крем для депиляции тела быстродействующий 100 мл
Цена от 45.50 до 78.62 грн

Наличие в 90 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Леди Карамель (Lady Caramel) крем для депиляции тела быстродействующий 100 мл

Состав

Aqua, Potassium Thioglycollate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Paraffinum Liquidum, Propylene Glycol, Potassium Hydroxide, Theobroma Cacao Seed Butter, Urea, Calcium Hydroxide, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Vanilla Tahitensis Fruit Extract, Disodium EDTA, Parfum.

Опис

Масло какао і екстракт ванілі ефективні швидкодіючі засоби забезпечують ніжне видалення волосся всього за 3 хвилини. Містить масло какао і екстракт ванілі, які роблять шкіру м'якою, гладкою і чудово зволоженою. Зручна форма лопатки дозволяє видаляти навіть поодиноке волосся.

Увага! Сильнодіючий засіб! Зберігати в недоступному для дітей місці! Не використовувати для депіляції волосся на обличчі. Не допускати потрапляння препарату в очі або на слизову. У разі потрапляння, необхідно промити очі великою кількістю холодної води і при необхідності звернутися до лікаря.

Способ применения и дозы

На потрібну ділянку шкіри рівномірно нанести товстий шар крему за допомогою лопатки. Не втирати! Крем залишити на шкірі на 3 хвилини. Не допускати висихання! Видалити крем з волоссям за допомогою лопатки проти росту волосся. Після депіляції шкіру промити теплою водою без мила і висушити рушником.

Рекомендації щодо застосування

Перед депіляцією зробити тест препарату на чутливість. Невелику кількість засобу нанести на внутрішню частину вигину руки, тримати 5-10 хвилин, змити крем прохолодною водою. Якщо протягом 24-х годин на шкірі не з'явилося подразнення - можна зробити депіляцію. Не рекомендується розігрівати шкіру за допомогою купання до і після депіляції. Безпосередньо після депіляції не можна засмагати на сонці або в солярії. Не наносити засіб на пошкоджену, подразнену або сильно засмаглу шкіру. Протягом 24-х годин після депіляції не можна використовувати засоби, у складі яких є спирт.

Регистрационные данные

Инструкция для: Леди Карамель (Lady Caramel) крем для депиляции тела быстродействующий 100 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Леди Карамель (Lady Caramel) крем для депиляции тела быстродействующий 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов