Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Крем Для Лица Яка Защита от ветра и холода 60 мл

Код: 82855
Крем Для Лица Яка Защита от ветра и холода 60 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Крем Для Лица Яка Защита от ветра и холода 60 мл

Состав

Aqua (Water), Lanolin, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetearyl Glucoside & Sorbitan Olivate, Glycerin, Urea Pura, Olea Europaea (Olive) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Beeswax, D-Panthenol, Calendula Officinalis [CO2 ] Extract, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Tocopheryl Acetate, Fragrance.

Опис

Популярний український бренд «ЯКА» представляє крем для обличчя «Захист від холоду і вітру» зі своєї сезонної серії COLD. Він спеціально призначений для догляду за шкірою обличчя в холодну пору року і захисту від перепадів температури і вологості, вітру та інших несприятливих зовнішніх факторів.

Коли ви взимку виходите з опалюваного приміщення з низькою вологістю повітря на вулицю, де температура нижче нуля, а вологість повітря підвищена, це обертається справжнім стресом для шкіри, а холодний вітер тільки погіршує ситуацію. В результаті пересушування, почервоніння і лущення - типові проблеми, з якими взимку можуть зіткнутися володарки абсолютно будь-якого типу шкіри.

Для інтенсивного живлення та захисту шкіри в зимовий період в асортименті «ЯКА» є спеціальний крем, до складу якого входять бджолиний віск, ланолін, олії ши і оливи, тригліцериди, СО-2 екстракт календули, сечовина і пантенол. Ланолін і віск створюють на поверхні шкіри невидиму захисну плівку, яка запобігає випаровуванню вологи і забезпечує захист від навколишнього середовища, а рослинні масла і тригліцериди живлять і пом'якшують шкіру.

Продукт не містить мінеральних олій і тваринних жирів, не тестується на тваринах. Всі консерванти і барвники, що входять до складу бальзаму, дозволені до використання у виробництві натуральної та органічної косметики.

Способ применения и дозы

Нанести крем легкими масажними рухами на ретельно очищену шкіру обличчя і шиї, уникаючи області навколо очей. Рекомендується використовувати щоранку за півгодини до виходу на вулицю.

Регистрационные данные

Инструкция для: Крем Для Лица Яка Защита от ветра и холода 60 мл

Производитель: ООО Ремос (ТМ Какая), Украина

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Крем Для Лица Яка Защита от ветра и холода 60 мл

По этому товару ещё нет отзывов